Thunberging

Dating | Thunberging: Den nye datingtrend, der ikke er helt så slem

Normalt så er dating-trends noget, der involverer dårlig opførsel, som virkelig får os til at krumme tæer. For nyligt har der været breadcrumbing, hvor du leder personen hen, selvom du ved, I ikke har en fremtid sammen. Så var der dogfishing, hvor søde billeder med dyr (der ikke var dine) vækkede sympati i dine dating-mål. Nu er der en ny trend på spil, og den har datingsiden OkCupid navngivet Thunberging. Og den er slet ikke så slem endda! 

OkCupid beskriver trenden således: “Dette er når datere knytter bånd over deres passion for klimaforandringerne i miljøet”. Så ‘at Thunberge’ (som selvfølgelig er opkaldt efter miljøaktivisten Greta Thunberg) er at have klare holdninger til miljøet og bruge det som et samtaleemne med nogen, som du er interesseret i på dating apps. Det lyder egentlig meget cool.

LÆS OGSÅ: Dating | Et lykkeligt parforhold gør dig fed, bekræfter forskning

Thunberging stiger i raketfart

OkCupid fortæller, at omtaler af klimaforandringer eller andre miljømæssige termer i profilteksterne er steget 240% over de sidste to år. Derudover var der i 2019 en stigning på 800% i omtaler specifikt af Greta Thungberg. Da Greta dog kun er 17 år, går vi ud fra at omtalerne af hendes navn mere er for at sætte fokus på deres miljøvenlige CV end for at fortælle, hvilken type pige, der tænder dem. (Greta Thunberg må i øvrigt lige selv vente et år mere, før hun kan høste frugterne af sin popularitet på de forskellige dating apps). 

OkCupid forklarer det således: “I takt med at klimaforandringer er et stort samtaleemne på globalt plan, så oplever vi mere og mere, at folks passion for planeten er blevet et hedt samtaleemne. Det er ikke nogen overraskelse, at den unge Generation Z og Millennials på OkCupid har klimaforandringerne på agendaen og bare indenfor det sidste år, matcher flere end nogensinde på baggrund af dette emne.” 

“Faktisk så er vores in-app spørgsmål, om hvorvidt brugerne er bekymrede for klimaforandringerne, et af de mest besvarede spørgsmål i 2019. Og der har været over fire millioner svar på vores spørgsmål omkring klimaforandringer og miljøet. Med dette nye fænomen, der fortsætter med at forstærke sig overalt på kloden, har OkCupid møntet trenden for ‘Thunberging’. Det er grundet en 800% stigning af omtaler overalt i verden af Greta Thunberg på OkCupid-profiler sidste år.”

“Hvem bedre til at repræsentere denne kraftfulde dating-bevægelse mod klimaforandrings-aktivisme end Greta selv,” afslutter de deres udtalelse. 

LÆS OGSÅ: Onlinedating | 8 tips fra rigtige kvinder til, hvad du skal gøre og ikke gøre

Thunberging på Tinder sker også

Mens chat omkring miljø-angst måske er lidt for tungt at starte dating-samtalerne ud med, så er det måske værd at nævne, at du går op i miljøet. 

Tilbage i december afslørede Tinder, at klima-krisen var en af de mest populære emner, der blev nævnt i profilteksterne, og research fra OkCupid viser, at 51% af deres brugere nævner klimaforandringerne som det vigtigste politiske emne for dem. Det er især Generation Z, der holder sagen tæt ind til hjertet. 

Hopper du på Thunberging-trenden?  Vores råd er, at du kan bruge det som en isbryder, hvis det oprigtigt er noget, du går op i. Men vær klar på at ryste posen, så du kan springe over i et lettere fordøjeligt emne, når behovet opstår. I længden er det ikke ligefrem sengekantssnak at sludre endeløst om planetens forestående undergang. Det kan ende med, du bliver friend-zonet inden første date. 

LÆS OGSÅ: Forhold | 10 årsager til at par som træner sammen, bliver sammen

Dogfishing

Dating | Dogfishing er den nye datingtrend. Men er det en big deal?

Move over, breadcrumbing, der er et nyt udtryk, som har fundet vej ind i datingordbogen: Dogfishing

Dogfishing er, når online daters tager billeder af dem selv med super søde kæledyr – typisk hunde – der ikke er deres. Begrebet blev opfundet i The Washington Post i august, med en beskrivelse af forfatteren. ”Dogfishing er ikke ligefrem en løgn, da personen uploader et profilbillede med en sød hund. Men for nogle føles det virkelig som en snedig form for bedrag.”

Datngscenen er allerede relativ hård at være på, derfor er denne nye trend virkelig ikke cool. ”Det er som hvis en date får foden indenfor døren og vælger at præsentere sig selv med en løgn. Det virker måske i starten – indtil det gode indtryk er fuldstændig ødelagt. Fordi de er nødt til at forklare sig selv,” skrev Gaby Wolff, hvis korte flirt med online dating standsede brat. Det skete da hendes date afslørede, at han i virkeligheden ikke var ejer af den sorte labrador, han havde poseret med på sin Hinge-profil.

Viser et falsk billede

Selvom det er et trick, der kan virke forholdsvist uskadelig, så mener dating-eksperter, at nogle singler lader som om at være ejer en hund på deres profiler, fordi det får dem til at se bedre ud. Det giver indtrykket af, at de vil være en mere omsorgsfuld date og partner.

”Nogle gange sidestiller vi ubevidst ting som hvordan en person behandler sin hund med hvordan man ville behandle en partner,” siger coach i online dating, Erika Ettin. “Og det kan være ødelæggende for en brugers dating-game. Hvis de afsløres i reelt ikke at være ejeren af den cute hundehvalp, de har på deres profilbilleder”. 

Erikas råd til online daters er klart: “Stop med at låne nuttede hunde for at blive bedre til at score! Det er for underligt, når du bruger en andens hund online. Det får det til at se ud som om, at du prøver lidt for hårdt.”

mere sex

Sex | Sporty kvinder har mere sex, viser ny undersøgelse

Sporty kvinder har en større tendens til at have flere seksuelle partnere gennem deres liv, viser en ny undersøgelse. Undersøgelsen studerede de seksuelle vaner blandt 7000 mennesker og viste, at regelmæssig træning og at holde figuren i form var blandt de vigtigste faktorer, når det kom til at afgøre antallet af seksuelle partnere.

For mænd handlede det mere om økonomiske forhold. Undersøgelsen, der blev publiceret i BMJ Sexual & Reproductive Health, viste (ikke overraskende), at gennemsnitsmanden har flere seksuelle partnere end kvinder. 

Undersøgelsen, der blev lavet som del af English Longitudinal Study of Ageing, fandt at 20% af mænd har mere end 10 sexpartnere igennem deres liv, sammenlignet med 8,5% af kvinderne. Forskerne forklarede at resultatet kan skyldes mænds højere testosteron-niveau. Samt at der findes en dobbeltmoral overfor mange sexpartnere kønnene i blandt. 

Blandt kvinderne var træning en af de højeste faktorer forbundet med højere antal af sexpartnere. Kvinder, der træner minimum en gang om ugen, er 73% mere tilbøjelige til at have flere end 10 sexpartnere.

Forskeren Dr. Lee Smith, ved Anglia Ruskin University i Cambridge, forklarer, at dyrke sport præsenterer kvinder for flere sociale bekendtskaber. Regelmæssig træning sænker også risikoen for depression og øger selvtilliden. Hos mænd var det de meget rige og meget fattige af en uransagelig grund.

Undersøgelsen viser også, at biseksuelle kvinder er knapt seks gange mere tilbøjelige til at have et højere antal af sexpartnere end heteroseksuelle kvinder. Homoseksuelle mænd er 11 gange mere tilbøjelige end deres heteroseksuelle modparter.

LÆS OGSÅ

Sex | Derfor bliver sex i et forhold kedeligt

sex i forhold

Sex | Derfor bliver sex i et forhold kedeligt

Hvis der er en almindelig kendt fortælling om langvarige forhold, så er det, at gnisterne begynder at forsvinde i soveværelset efter noget tid. Selvom du måske tror, at det bare er sådan tingene er, så er der par, der formår at holde ild i gløderne selv efter mange år. Det findes der en videnskabelig forklaring på: Nemlig deres syn på sex.

Ifølge en serie af studier udgivet i Journal of Personality and Social Psychology, opdagede forskere, at par, som gik op i at et sundt seksuelt forhold kræver arbejde, havde bedre og mere sex, end deres ideologiske modparter, som tror tingene naturligt udvikler sig.

I undersøgelsen talte forskerne med 1900 mennesker om deres holdninger til, hvad der kræves for at have et godt sexliv. Ikke overraskende konkluderede de, at folk, der troede på, at et aktivt sexliv krævede arbejde og øvelse, var mere tilfredse med deres sexliv. Det samme gjaldt disses partnere. Mindre overraskende, så var de også mere tilfredse med deres forhold på et overordnet niveau. I den modsatte gruppe, hvor folk troede, at god sex kom naturligt, var der større utilfredshed med deres sexliv.

Forskerne bag undersøgelsen kalder den førstnævnte tilgang for mennesker med en “seksuel skæbne”, hvorimod den gruppe af mennesker, der troede på, at god sex krævede hårdt arbejde, blev refereret til som mennesker med “seksuel vækst”. 

Uløseligt forbundne

Fordi sex og den komplette tilstand i parforholdet er uløseligt forbundne, kom forskerne frem til, at dem der følger troen på “seksuel skæbne” anså deres sexliv som et barometer over, hvor sundt deres forhold generelt var. Seksuelle uoverensstemmelser blandt dem var altså et lighedstegn med ulykkelighed i forholdet. Når gruppen af mennesker med “seksuel vækst” derimod oplevede vejbump i soveværelset, så forbandt de de ikke automatisk med problemer i deres overordnede relation.

I en pressemeddelelse skrev den ledende forsker Jessica Maxwell: “Behovet for at arbejde på seksuel vækst eller stole på seksuel skæbne er så kraftfuldt, at det enten kan opretholde et ellers sundt forhold eller totalt underminere det.”

Hun forklarede også, at blandt begge grupper er der en indledende honeymoon-fase på op til to til tre år, hvor den seksuel tilfredshed er høj. Derefter bliver den dog mindre og mindre stabil. Det er der troen på seksuel vækst kan styrke dit seksuelle forhold. 

“Dit sexliv er som en have. Den har brug for at blive vandet og plejet for at vedligeholde den,” forklarer Maxwell. Så hvis du føler, gnisten i dit seksuelle forhold er ved at forsvinde, så bør du måske tænke på ideen om seksuel vækst og finde den metaforiske vandkande frem!

LÆS OGSÅ:

Forhold | 10 årsager til at par som træner sammen, bliver sammen

Onani

Sex | 7 gode grunde til at onanere meget mere

En nyere undersøgelse har vist, at 84 procent af amerikanerne – herunder 92 procent af mændene og 72 procent af kvinderne – onanerer. Selvom næsten alle onanerer, taler mere end halvdelen (55 procent) aldrig om det! 

Onani har en overraskende mængde sundheds-, skønheds- og forholds-fordele, lige fra at give dig glødende hud til at sove bedre. Hvis du har brug for en undskyldning (eller bare en god grund) til at onanere mere, giver vi dig syv her! 

1. Du får renere hud af at onanere

Har du nogensinde kigget i spejlet efter at have haft sex og bemærket din efter-sex glød? Selvom du måske tror ​​det er på grund af varmen, er det i virkeligheden dine hormoner. Ifølge den anerkendte parterapeut Paul Hokemeyer, kan onani have nogle seriøst æstetiske fordele, og det er meget billigere end en ansigtsbehandling. “Når vi får orgasme, frigiver vores krop en række hormoner, inklusive dopamin og oxytocin, som udover at føles vidunderligt også får os til at stråle som diamanter,” forklarer han. Den gode nyhed er, at du kan duplikere det ønskede look, selvom du ikke har en partner til at hjælpe dig!

2. Onani gør dig gladere

De fleste af os har oplevet den fantastiske følelse, der overvælder os efter en ordentlig rusketur. Og gæt hvad? Det er ikke kun din fantasi. Ud over at få vores hud til at gløde, er de samme hormoner, der frigives i en orgasme – inklusive dopamin og oxytocin – humør-boostere, hvilket får os til at “føle os tilpas med os selv og verden omkring os”, ifølge Dr. Hokemeyer. Så ja, sex (såvel som onani) er en slags “naturlig lykkepille”. Og du har ikke brug for en anden person eller en recept for at høste fordelene. “De er naturens gave,” siger han om hormonerne, “og de bør nydes hyppigt.”

3. Det giver en god nats søvn

Hvis du nogensinde føler, du sover bedre efter sex, har du fat på noget. Ifølge National Sleep Foundation har en orgasme store fordele for din nattesøvn. Igen har det at gøre med de hormoner, der frigives. Ikke kun øger det oxytocin, det sænker også det stressrelaterede hormon kortisol, som begge hjælper med søvnen. Orgasmer frigiver hormonet prolaktin, som gør dig afslappet og søvnig. “Der er ingen bedre søvn end efter en orgasme,” siger Dr. Hokemeyer. “Hvorfor nægte sig selv en god nats søvn, når man har muligheden for at opnå det gennem onani – hver eneste aften?”

4. Vent, det kan forhindre hvad? 

Ifølge forskere kan en orgasme om dagen holde prostatakræft – som påvirker cirka en ud af ni mænd i løbet af deres levetid – væk. Den er god nok! En undersøgelse fra 2015 fra Harvard Medical School og Brigham And Women’s Hospital konkluderede at deltagere, der har udløsning mere end 21 gange om måneden, havde en 22 % lavere risiko for at få sygdommen. Mens det er ukendt, hvordan nøjagtigt de to ting er forbundet, mener fertilitets-ekspert, Paul Turek, at det har at gøre med om kroppen kommer af med sæden. “Mit gæt er, at det sandsynligvis er sundere at bruge systemet til det, det er beregnet til, end at lade være,” siger han til LIVESTRONG.COM. Tænk på det som en slags ‘brug det inden det bliver dårligt’-teori. 

5. Mistet kontrollen? Du kan hjælpe dig selv

Vi lever i en kaotisk og stressende verden. “Onani gør det muligt for os at slippe ud af kaosset og genvinde kontrollen over vores kroppe og følelser”, forklarer Dr. Hokemeyer. Dette gælder især for Millennials, som onanerer meget oftere end nogen anden aldersgruppe. Ifølge en nylig undersøgelse onanerer 57 % af Millennials ugentligt, noget Hokemeyer tilskriver kravene fra deres karriere såvel som adgang til online-dating og hook-ups. “Gennem onani kan vi slippe alle disse bekymringer og finde glæde i et intimt og sikkert forhold til os selv.”

6. Onani kan hjælpe dig med at tabe dig på en meget interessant måde

Oxytocin er dybest set et kærlighedshormon, som både hjælper dig med at se godt ud, have det godt og sove godt, og desuden kan dens frigivelse under orgasme bremse din sult. “Vi glemmer, at mennesker er dyr med primitive og instinktive overlevelsesbehov,” forklarer Dr. Hokemeyer. “Når vi benægter os selv et aspekt af disse behov, kompenserer vi. Folk, der benægter sig selv den glæde, der kommer af sex, har en tendens til at overkompensere på andre områder, f.eks. Ved at spise for meget.” Hvor meget betyder oxytocin for vægten? En undersøgelse fandt, at når vi frigiver oxytocin, får vi mindre lyst til at spise og mere motiverede til at reproducere. Så sex (og onani) kan på sin vis erstatte mad!

7. Det kan gøre dit forhold og sex bedre

Nogle mennesker antager, at onani har en negativ indflydelse på forhold og sexliv generelt (antagelsen er, at sex erstattes med onani). Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Det viser sig nemlig at mænd og kvinder, der regelmæssigt onanerer, ikke har mindre sex. Men de ser onani som et supplement til sex. Så du kan sagtens have masser af sex og stadig nyde noget alenetid under dynen!

LÆS OGSÅ:

7 facts om sperm, du måske ikke kendte!

cockrings

Sex | de 7 mest typiske misforståelser om cockrings

De fleste myter om sex og cockrings har ofte slet ikke hold i virkeligheden. Imaginære fabler, der ikke har hører hjemme i 2019. For eksempel historier om arrige vaginare, der bider fra sig, hvis man kommer for tæt på,  eller vandrehistorien om filmstjernen, der tog på skadestuen med en hamster helt deroppe, hvor solen ikke skinner. Når det kommer til cockrings, er er dog nogle ting, du skal holde øje med alligevel. Lad os kigge nærmer på den lille hjælper med det store repertoire.

Hvad er en cockring?

En cockring er, hvad vi på dansk måske ville kalde for en penisring. En indsnævrende aftagelig ring, der sættes på ved basen af penisskaftet eller pungen, som hjælper med at pumpe blodet ud i pikken og sørger for, at det bliver der, så man kan opretholde en stærkere og længere erektion. Ringene fås i forskellige materialer efter behov; silikone, læder, gummi eller metal.

”For mænd med potensproblemer fanger cockrings blodet inde i penisskaftet, hvilket hjælper med at holde erektionen længere,” forklarer Dr. Brian Steixner, chef for urologi ved Atlanticare Regional Medical Center i New Jersey.

Cockrings plejede at være løsningen for mænd med potensproblemer, men siden Viagra er blevet allemandseje, er det ikke længere sagen. Nu er hovedparten af cockring-brugere sunde og raske mænd, der blot gerne vil have en fastere og længere erektion.

Ikke desto mindre, florerer der stadig myter om cockringsr. En rundspørge, for at finde ud af hvorfor mænd ikke havde prøvet cockrings endnu, viste, at mange troede, ”det var for gamle mænd” eller ”de have bare ikke brug for det det”. Vi har samlet de syv største myter vedrørende cockrings og talt med eksperter om dem her.

Myte #1: Cockrings er kun for gamle mænd med potensproblemer

”Cockrings er kun for ældre mænd, der har problemer med at få den op at stå. Det problem har jeg ikke, så hvorfor skal jeg bruge det?”

Mange mænd tror, at hvis de ikke har problemer med at få erektion, så har de ikke behov for en cockring. Men altså. Du har jo heller ikke decideret brug for chokoladesauce på din is, men hvor meget bedre smager det ikke lige? Selv hvis du ikke har potensproblemer, så kan en cockring gøre din erektion både hårdere og vare længere. Det er en win-win-situation for både dig og din partner.

Steve Callow er grundlægger af sexlegetøjsfirmaet Perfect Fit, og han sammenligner cockrings med sportsudstyr. ”Jeg kan let lave pull-ups uden elastik, men med elastik kan jeg lave 25% mere,” siger han. ”Jeg kalder cockrings for udstyr til den seksuelle atlet. Det kan godt være, du ikke har brug for det, men det kan gøre dig bedre i sengen.”

Myte #2: Cockrings er unødvendige og irriterende

”De er for distraherende”

Der er en forestilling omkring, at cockrings er for unødvendige i sengen, eller de egentlig ikke gør så meget for at forstærke din eller din partners nydelse.

Det kan snildt være, du tænker, at spænde en ring om pikken er for distraherende, men det ikke nødvendigvis sandt. Mange cockrings findes med en vibratorforlængelse op til ti centimeter lang. Det kan være skønt for din kvindelige partner, da det betyder, du kan stimulere klitoris under sex. Og den kan også stimulere dig. Hvis du drejer ringen, så den rammer toppen af pungen, så får du nydelse gennem vibrationerne.

Myte #3: Cockrings er kun for de kinky typer

”Er de ikke kun for mænd, der er til kinky ting, har fetishes og er til mænd?”

Det er korrekt, at cockrings er populære i både BDSM- og LGBT-miljøerne, men undersøgelser viser, at der er flere og flere hr. og fru. Danmark, som køber cockrings end tidligere.

Callow fortæller, at opfattelsen af cockrings ændrer sig. Han siger, at han nu sælger flere cockrings til heteromænd end til homo-markedet. ”Jeg tror, det er et tegn på skiftende tider. Folk er mere åbne omkring sex og sexlegetøj, og det er ikke så stort et tabu, som det var førhen siger han.

Myte #4: En cockring hiver fat i dine kønshår

”Den vil hive mine pubeshår ud!”

 Ja, det kan ske. Men hvis du køber en cockring, der har et blødt silikonelag (eller en metalring), så er det usandsynligt, det sker. Ellers kan du jo altid overveje, om du måske skulle trimme dine hår dernede eller rocke det helt glatte look.

Myte #5: En cockring kan sidde fast på din penis

Helt ærligt? Ja, det kan ske. Men det er usandsynligt. En cockring kan sidde fast, hvis du tager en mindre størrelse på, når du er slap, og den bliver for stram, når du er erigeret. Derfor er det supervigtigt, at finde en størrelse, der passer dig perfekt. Det kan hjælpe, hvis du laver lidt matematik først, siger Callow.

”De fleste cockrings har en størrelse, hvilket normalt er diameteren,” siger han. ”For at finde størrelse rundt om din penis, skal du tage et fleksibelt målebånd rundt om det område, du vil sætte ringen på. Dividér det mål med π (pi = 3,14159), og du har din diameter,” siger han. Brug eventuelt et snørebånd, hvis du ikke har et fleksibelt målebånd, og mål derefter hvor langt snørebåndet er. ”Husk at måle pikken, når den er stiv,” tilføjer han.

Hvis det virker som for meget arbejde, så køb eventuelt en justerbar ring i læder.

”Jeg anbefaler altid de justerbare ringe til begyndere, eller folk der har en skræk mod cockrings. De kan fås både i lasso-stil eller i læder med klik-knapper.”

Der er også en anden måde, hvor den kan ende med at sidde fast: Hvis du falder i søvn med den på!

”Der var engang en ældre mand, der faldt i søvn med den på. Han vågnede og så, at alt omkring den var svulmet op og blevet rødt, og han kunne ikke få den af. Vi blev nødt til at skære cockringen af,” fortæller Dr. Steixner. Så denne myte gentager vi lige igen: Det kan ske, så lad nu være med at gå i fodsporene på den uheldige, ældre mand. Tag den af, inden du falder i søvn. Det er ikke så svært og bør ikke være grunden til, du ikke giver en cockring en chance.

Myte #6: Cockrings skader din hud

”Der var en mand, der brugte en babys hagesmæk til at snøre om pikken som en slags hjemmelavet cockring. Han festede i dagevis og lod den være på. Da han var færdig, var området rødt og inflammeret og meget af huden var væk, fordi han havde afskåret blodtilstrømning til huden,” fortæller Callow.

Det burde være en selvfølge, men lad være med at blive for eksperimenterede med at lave dit eget legetøj. Hjemmelavede cockrings er næsten en garanti for en tur på skadestuen! Hold dig til at købe deciderede cockrings fra sexbutikkerne, så undgår du uden tvivl at bekræfte denne myte!. 

Myte #7: Cockrings får din penis til at falde af

Igen, så er dette scenarie meget usandsynligt – men teknisk set er det muligt. I teorien kan en penis få permanent skade, hvis en cockring bliver siddende på for længe, og den er for stram.

En cockring gør sit arbejde og giver et tryk, der forhindrer at blodet løber væk fra fra penis. Men den sætter også pres på huden og andre nærliggende ting, såsom fedt og urinrør. Dette tryk kan forårsage, at cellerne dør og lave alvorlig skade, hvis den bliver på for længe.

Så hvad har vi fundet frem til her? Hvis du er interesseret i en cockring, så er er der tre ting, du skal have i tankerne. 1) Sørg for at få den rette størrelse, 2) brug den kun i 20-30 minutter under sex og 3) aldrig nogensinde fald i søvn med den på! Hvis du følger disse tre tips, så kan vi garantere, at din sexoplevelse bliver vildere!

LÆS OGSÅ

Facts | Den varme sommer har en usædvanlig effekt på din penis

drikke alkohol

Sundhed | 3 tips, til at drikke alkohol uden at tage på

Starks eller Lannisters? Boxershorts eller briefs? Livet er fyldt med mange svære valg, og for mange er “drikke alkohol eller behold din trænede krop ” et af dem.

Men det er ikke et valg, du nødvendigvis skal træffe. At drikke lidt alkohol betyder ikke nødvendigvis, at du får ølmave. Selvfølgelig gør alkohol det lidt sværere at følge et stramt træningsregi, men det kan godt lade sig gøre. Læs de tre vigtigste regler, når det kommer til alkohol og træning.

1. Spis proteiner i stedet for fedt, når du drikker

For at forklare denne regel bør vi starte med et basiskursus i makronæringsstoffer. Hver madvare du spiser består af et eller flere af følgende makronæringsstoffer: protein, fedt og kulhydrater. Disse makronæringsstoffer har specifikke egenskaber, såsom antallet af kalorier de indeholder, deres indvirkning på dine niveauer af sult og mæthed osv. Det eneste andet stof, der indeholder kalorier er alkohol.

Af disse fire er fedt nok den mest misforståede. Der er en misforståelse om, at kostfedt (fedt, du spiser) gør dig fed. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Hvis du bruger flere kalorier, end du spiser, så bliver kostfedt nemt brugt af din krop. Selv hvis du er i gang med en diæt med højt fedtindhold. Indtagelse af alkohol gør det dog mere kompliceret.

Alkohol er en form for gift og kan ikke ophobes af din krop. På grund af dette har moder natur heldigvis velsignet os (og andre dyr) med evnen til at prioritere alkohol som en energikilde over alle andre makronæringsstoffer. Det betyder, at din vilde danselyst og dårlige beslutninger helt bogstaveligt er antændt af alkohol. Men det betyder også, at din krops evne til at udnytte fedt som brændstof (også kendt som fedtoxidation/fedtforbrænding) må bagom i køen. Som følge heraf lagres fedtet, du har indtaget som fedtvæv i kroppen.

For at modvirke dette bør du vælge fedtfattige fødevarer på dage, hvor du ved, du vil drikke. Derudover skal du indtage en god mængde mager protein. Selvom din krop måske ikke vil kunne forbrænde alt det fedt, du spiser den dag, vil proteinet holde dig mæt i længere tid, så du er mindre tilbøjelig til ramme McDonalds på vej fra byturen… Hvilket straks bringer os til vores næste regel.

2. Undgå at binge mad

Når det kommer til at tage på i vægt, får alkohol et værre ry, end det egentlig fortjener. Ernæringsforsker Alan Aragon kiggede på beviserne for at se, hvordan alkohol bidrager til vægtforøgelse.

“En undersøgelse viste, at mænd, der i gennemsnit indtager 56 gram ethanol pr. dag (fire øl), indtog 16 procent flere kalorier end en tilsvarende gruppe af ikke-drikkere. De to grupper, drikkere og ikke-drikkere, lavede samme mængde fysisk aktivitet. Logisk nok ville man tro, at gruppen der drak ville få et par overskydende kilo på kroppen. Det gjorde de ikke. Begge grupper havde samme kropsmasseindeks, på trods af alle de overskydende kalorier drikkegruppen indtog.”

Det viser sig, at årsagen til at alkohol gør folk fede er grundet fænomenet correlation-not-causation. Det er en let fælde at falde ind i, og mange mennesker giver alkohol skylden for enhver vægtforøgelse. Men de glemmer formentlig de mange cheeseburgere og pizza slices med dressing, som ofte følger med. Og det er den ægte synder.

Lad os sige at du på en lørdag aften drikker 10 shots. Det er mindre end 1000 kalorier, hvoraf du nok forbrænder de fleste på det fornævnte fuldedans. I kontrast er der nogenlunde samme mængde kalorier i en Big Mac menu.

Realistisk set kan selv den mest begavede person begå denne fejltagelse. Du vil sandsynligvis være ude med venner, og på trods af at du snakker om dine bænkpres-evner og dine stenhårde mavemuskler, kan du let bukke under for ”gruppepresset” om at ”lige svinge forbi og købe en enkelt cheeseburger på vejen hjem”. Og med den beslutning så saboterer du alligevel dine fitnessmål om at få en six-pack en lille smule.

Tænk fremad og sørg måske i stedet for at have noget lækkert men sundt mad klar derhjemme. Noget pandestegt kylling med barbecue-sovs er et sundere alternativ til fedte cheeseburgere og oliedryppende fritter.

3. Vælg drinks med en højere ratio af alkohol/kalorier

Hvis vi holder os til vores eksempel på 10 drinks, kan du sikkert se, hvordan visse typer drikkevarer vil give dig et skyhøjt antal kalorier på ingen tid. Ti whisky svarer sig til mindre end 1.000 kalorier, mens samme mængde piña coladas let kan have tre gange så mange kalorier som følge af alt det sukker og kokosmælk, der er blandet i.

Hvilke drikkevarer har det højeste forhold mellem alkohol og kalorier? Du kan ikke gå galt i byen, hvis du vælger blandt følgende: spiritus, rød eller hvidvin (jo mere tør, jo bedre), champagne eller lette øl.

Alt med en B-rating eller højere fra denne utroligt hjælpsomme liste, skal nok sørge for at få klaret opgaven, uden at din talje lider for meget af det.

Men hvis du nu virkelig, virkelig gerne vil have den strawberry daiquiri, så bestil den i starten af aftenen. Der er du ”tilstede” nok til at nyde de. Skift så derefter over til de mere fitness-venlige drinks.

Det kan være svært at holde sig til disse tre regler til at starte på. Du vil træde ved siden af, men det bliver bedre med øvelse. Lad være med at fokusere på at være perfekt – det er ingen af os. Fokusér i stedet på at gøre det, så godt du kan, og sørg for at forbedre dig en smule gang for gang. Træning og god form skal være sjovt, men det betyder ikke, at du ikke må slå dig løs en gang imellem.

LÆS OGSÅ:

Tequila kan hjælpe dig med at tage vægt

Jo mere du drikker, jo mere intelligent er du

sex kan gavne dit helbred

Sex | 9 måder, sex kan gavne dit helbred

Videnskaben afslører ni måder, hvorpå sex kan gavne dit helbred.

Ifølge den Californien-baserede gynækolog Dr. Sherry Ross, så er der kun få ting i verden, der er bedre for menneskers hjerter, kroppe og sjæle end en god omgang lagengymnastik. 

Det brænder både kalorier og booster dit immunforsvar, og kan sågar modkæmpe tegn på aldring. Flere studier afslører, at regelmæssig sex seriøst kan booste dit velbehag. Sex er endda en naturlig form for smertestillende, og det kan hjælpe mod søvnløshed, tilføjer Dr. Ross. 

I denne artikel gennemgår vi med Dr. Ross ni videnskabeligt beviste måder på, hvordan sex styrker vores helbred og velbehag. 

1) Forbrænder kalorier

Forskere fra University of Quebec of Montreal analyserede 21 heteroseksuelle par, der havde en gennemsnitsalder på 22 år. Resultaterne viste, at kvinder forbrændte i gennemsnit 69,1 kalorier mens de havde sex i knap 25 minutter. Tallet stiger yderligere, hvis du din position er på toppen, i en squat-position, eller mens du får en orgasme. 

Dr. Ross fortæller NetDoctor: “Akten af seksuel intimitet kan være en fantastisk træning og tæller for mange som deres daglige træningsritual.”

2) Booster dit immunforsvar

En undersøgelse foretaget af Indiana University fandt frem til, at kvinder med et sundt sexliv producerer større mængder af antistoffer, som modkæmper infektioner.

“Regelmæssig sex opbygger et stærkere immunforsvar og bekæmper almindelige sygdomme såsom forkølelser. Sex hjælper også med at sænke dit blodtryk og sænker risikoen for hjerteanfald,” siger Dr. Ross.

3) Forhindrer inkontinens

For kvinder, som lider af urininkontinens, hvilket er almindeligt efter fødsel, kan Kegel-øvelser integreres i dit sexliv. Det styrker din bækkenbund og forbedrer din blærekontrol. Som ekstra bonus øger sådanne øvelser også orgasmer for både dig og din partner.

4) Sex er et naturligt smertestillende

Når de genitale muskler sammentrækker, giver det en behagelig følelse, som kan reducere ubehag, du oplever ved kramper, hovedpine og ledsmerter, forklarer Dr. Ross.

Hun tiløjer, at hvis du holder øje med din cyklus og planlægger en orgasme umiddelbart inden din menstruation, kan det forhindre den hæmmende ubehag.

5) Hjælper mod søvnløshed

Efter en orgasme frigiver din krop endorfiner og hormonet prolactin. Det afslapper både din krop og din hjerne, hvilket fremmer søvnen, siger Dr. Ross.

6) Forbedrer chancen for undfangelse – også selvom du ikke har ægløsning

Forskere fra Kinsey Institute og Indiana University har fundet frem til, at kvinder som har sex, når de ikke har ægløsning, skaber et miljø i deres livmoder der er mere gæstfrit for voksende fostre.

Dette skyldes, at orgasmer aktiverer immunsystemet, som så forbereder kvindens krop til en mulighed for graviditet. 

7) Forbedrer mental sundhed

Ifølge sexterapeuten Vanessa Marin, så forårsager hud-mod-hud-kontakt, at kroppen frigiver oxytocin. Det er et hormon, der også er kendt som ‘nusse-hormonet’.

Det kan reducere angst og stress, mens det fremmer følelsen af tæthed.

8) Sex forebygger rynker

I 2013 adspurgte den britiske neuropsykolog, Dr. David Weeks, flere end 3500 mennesker om deres sexliv over 10 år. 

Resultatet viste, at dem med et regelmæssigt og sundt sexliv ser op til syv år yngre ud, end dem der ikke får sex to-tre gange om ugen.

Dr. Weeks mener, at det skylder frigivelsen af endorfiner. De booster blodcirkulation og nedsætter stress. Samtidig øger de produktionen af menneskelige væksthormoner, hvilket fremmer hudelasticitet.  

9) Øger dine kognitive evner

Ifølge en undersøgelse, der blev publiceret i Journals of Gerontology, præsterede seksuelt aktive ældre bedre i verbale og visuelle tests. Dette kan igen skyldes frigivelsen af oxytocin og ‘happy-hormonet’ dopamin. De er har begge vist sig at være forbundet til en øget kognitiv evne.

LÆS OGSÅ:

5 måder, en usund kost kan ødelægge dit sexliv på

Sex og Dating | Fri til din kæreste på en pornoside

Er forholdet nået dertil, hvor du overvejer at fri til din kæreste? Skal det være en tjener, der smider ringen i chokoladesouffleen? Måske du går på knæ på en stranden mens solen går ned og giver dig den perfekte baggrund? Begge er klicheer, og i 2019 må der altså tænkes i andre baner.

Nu har du chancen for at gøre det offentligt, så op til 20 millioner mennesker kan se det – mens du har en god undskyldning for at være på en pornoside. Det kan du nemlig nu gennem siden YouPropose som tilhører pornositet YouPorn.

Men det er ikke helt ligetil, for det er ikke alle, der får lov. Først skal du udfylde en formular, hvor du forklarer, hvorfor det er dig, de skal vælge til frierivideoen på sitets millioner af månedlige brugere.

Den heldige vinder får lov til at styre YouPorn i et helt døgn med deres video. Man skal dog nok ikke regne med, at alle ser videoen helt til slut, da romantiske frierier nok ikke stod på agendaen, da man klikkede ind på videositet.

”Forventningerne er højere end nogensinde før til de mest unikke frierier, og dette enkeltstående øjeblik i livet vil aldrig blive glemt. Hvad kan være bedre end at gøre jeres kærlighedshistorie helt unik ved at stille spørgsmålet foran millioner af mennesker på et af de mest populære websites i verden,” siger Charlie Hughes, som er visepræsident hos pornogiganten.

”Vi ønskede at gøre noget, som støtter parforhold og folk, der vil fejre hinanden. I en ideel verden får vi også nogle ansøgninger fra de folk, som i forvejen uploader til vores side.”

Men husk nu…

Husk, at det er en ret god idé at være sikker på, hun siger ja. Det giver måske noget af et skår i selvtilliden at blive afvist foran så mange millioner mennesker.  Har du modet på det, kan du finde mere info ved at klikke her. Alle kan deltage, og konkurrencen fortsætter indtil 18. juli.

LÆS OGSÅ:

Sex | 9 tips til fræk sommersex på stranden

strandsex

Sommersex | 9 tips til fræk sex på stranden

Du ved, uden at få sand … overalt!

Når et par har sex på stranden i filmene, er det altid spontant, romantisk og næsten magisk. Men lad os være realistiske. Hvis man ikke er en lille smule forberedt, vil I sandsynligvis ende med at have sand steder, hvor det absolut ikke hører til! Dermed ikke sagt, at I ikke kan have fræk strandsex! Læs disse 9 tips, før du tager springet og forfører din kæreste mellem klitterne! 

1. Sørg for at det er lovligt

Intet kan ødelægge stemning som at blive arresteret (rigtige håndjern er langt mindre sexede end dem i soveværelset). Selvom det forbudte aspekt kan være en stor del af det, der gør det så frækt, er det ikke værd at have på straffeattesten. Forestil dig at forsøge at forklare det i din næste jobsamtale … 

2. Find en øde strand eller et diskret område

Kig efter et område, der er privat, rent og relativt fladt. Det lyder indlysende, men hvis I får lyst til en quickie på en populær strand – lad være! Det er bedre at vente til det bliver mørkere og stranden ligger mere øde hen! Der er alligevel ikke noget bedre end at elske i måneskinnet, vel? Åh, og sørg for at være langt nok væk fra havet!  

3. Vær forberedt

Selvom spontanitet er frækt, så er det ikke frækt at have sand i – du ved hvor! For at gøre oplevelsen mere behagelig og mindske friktions-forbrænding, er det en god idé at medbringe et sandafvisende tæppe (eller et andet stort tæppe), et håndklæde og glidecreme. Selvom det måske går lidt stærkt, så lad være med at erstatte glidecremen med solcreme – det kan give infektioner eller ødelægge kondomet.

4. Vælg dit outfit nøje

Selvom det kunne være drømmeagtigt hot at have et vildt sexet outfit på, så skal det også være lidt praktisk i situationen Tøj, der er svært at få af (og tage hurtigt på igen), er ikke det mest optimale. Tænk sarong, sommerkjoler og andre løse gevandter – og uanset hvad du har på, er du sexet! 

6. Hav sex i den rigtige stilling

Ikke alle stillinger er lige hensigtsmæssige på en strand. For at undgå at I får sand uønskede steder, kan I sørge for at knalde i en stilling, hvor kønsorganerne er længst væk fra sandet, som for eksempel doggystyle – eller i den mere diskrete ske, hvis det ikke skal være for åbenlyst for forbipasserende. Uanset hvilken stilling I vælger, så brug håndklædet til at dække jer.

7. Hvis nogen går forbi, ingen panik

Det er her, jeres medbragte strandhåndklæde virkelig bliver nyttigt. Hvis I ser nogen, der nærmer sig, hold jer tildækkede og tag det så afslappet som muligt – når de er gået igen, kan I fortsætte hvor I slap!

8. Stop, hvis sandet kommer i vejen

Du har taget tilstrækkelige forholdsregler, så dette bør ikke ske! Men HVIS det gør, skal du ikke bekymre dig. Bare stop og skyl det af i vandet. Og hey som man siger; hellere sex på stranden end sand i sengen, ikke! 

9. Køl af med en dukkert

Efter fræk, men varm sex på stranden, er der ikke noget bedre end en hurtig dukkert i havet! 

LÆS OGSÅ:

5 måder en usund kost kan ødelægge dit sexliv på

5 måder, en usund kost kan ødelægge dit sexliv på

Det kræver ikke en grad i raketvidenskab at regne ud, at en usund kost kan skade dit liv. Men der er også konkrete måder en usund kost, også kan have en direkte negativ effekt på dit sexliv.

Den mad du lægger på din tallerken vil direkte påvirke, hvordan din krop producerer og styrer hormonerne i din krop. Og mens faktorer som stress, søvn og træning selvfølgelig alle påvirker din sexlyst, så er din kost virkelig også en vigtig faktor, når det kommer til at skade eller rede din libido og din seksuelle præstationsevne.

Har du kæmpet med lysten i soveværelset for nyligt? Så kan det være, du skal kigge nærmere på, disse 5 tegn på, at en usund kost har en finger med i spillet.

1. Øget inflammation

En sund livsstil og god blodcirkulation er afgørende for imponerende seksuel præstation, men også inflammationstilstande i kroppen kan påvirke kroppens lyst til sex. Det viser sig nemlig, at inflammation er årsagen til de fleste sygdomme – herunder også et dårligt sexliv. Inflammation i kroppen kommer simpelthen af, at du fylder kroppen med mad, som den ikke har godt af. I steet for at styrke kroppen, gør den altså kroppen svagere – det er i grove træk inflammation.

Den gode nyhed er, at du i høj grad kan reducere inflammation ved at undgå nogle af de faktorer, der hjælper det på vej – især i din diæt. Det er især de fede fødevarer som majs og sojaolie, pasteuriserede mejeriprodukter, raffinerede kulhydrater, konventionelle kød-, sukker- og transfedtsyrer som er kendte for at udløse betændelsestilstande i kroppen. Disse er nemlig en direkte årsag til et dårligt sexliv. Og mens du arbejder på at reducere, og i sidste ende eliminere disse fødevarer, i din kost, er det også vigtigt at fylde kroppen op med de antiinflammatoriske fødevarer. Det er fødevarer såsom grønne grøntsager, blåbær, laks, kokosolie, valnødder og gurkemeje.

2. Udtømte testosteronniveauer

Bevarelse af en sund sexlyst har meget at gøre med at administrere dine testosteronniveauer, da dette nøglehormon er nødvendigt for en stærk seksuel lyst, en sund libido og seksuel tilfredsstillelse. Faktisk er testosteron en stofskifte-booster og er delvist ansvarlig for at få os til at føle os unge og i form. Derfor har lavt testosteron længe været forbundet med muskelømhed, kronisk træthed, nedsat seksuel lyst og et generelt dårlige humør.

Mens testosteron selvfølgelig er vigtigt for mænds seksuelle sundhed, må man ikke overse det faktum, at sunde voksne kvinder også kræver testosteron. De producerer op til 300 mikrogram testosteron i æggestokkene og binyrerne hver dag.

Vil du opfylde dine testosteronniveauer på en naturlig måde? Spark dit sexliv op med selenrige fødevarer som nødder (især paranødder) og vildtfanget fisk som tun, hellefisk og sardiner. Selen hjælper din krop mod stress og spiller en væsentlig rolle i at opretholde testosteronniveauet i kroppen.

Det er samtidig også vigtigt at indtage masser zink. Dette mineral har vist sig at understøtte testosteronproduktionen og er nødvendigt for at bevare tilstrækkelige energiniveauer. Nogle af de bedste kilder er frø, herunder græskar- eller solsikkefrø, plus græsfodret kød, som oksekød, fjerkræ eller lam.

3. problemer med at få den op – og holde den op!

Måske er det ikke din seksuelle lyst, det er problemet, men mere selve din ydeevne i sengen. Udover et lavt testosteronniveau og inflammation i kroppen så er dårlig blodcirkulation også en vigtig bidragsyder til en slap pik. Og hvis du lider af hyppige (eller blot lejlighedsvise) problemer indenfor dette område, vil det måske være en trøst at vide, at omkring 70% af impotens kan løses ved at lave sunde livsstilsændringer.

Nitrogenoxid er et molekyle, der spiller en rolle i reguleringen af blodtryk, forbedrer erektionsevnen og øger hjernens funktion. Du kan derfor begynde at modvirke impotens ved at fylde kroppen med mere nitrogenoxid-rige fødevarer som rødbeder, mørk chokolade og grønne bladgrøntsager.

Derefter kan du modkæmpe en træg blodcirkulation ved at skære ned eller fjerne disse fødevarer fra din kost:

  • Raffinerede vegetabilske olier: Majs-, soja-, raps- og saflorolie er alle pro-inflammatoriske og kan forværre underliggende årsager til impotens. De findes i de fleste forarbejdede fødevarer og bruges af mange restauranter, så læs altid ingrediensetiketterne omhyggeligt, og spørg til om maden kan tilberedes i olivenolie, smør eller kokosolie i stedet.
  • Alt for salt mad: En natrium-tung kost kan bidrage til impotens. Det er endnu en grundt til at lave mad mere derhjemme., så du ved, hvad du spiser. Forøg dit kaliumindtag (for at modvirke for meget salt) og undgå fastfood, forarbejdet kød og færdigretter for at skære ned på salt i din kost.

4. Udtømte energiniveauer

Når du føler, at dine energidepoter er ved at brænde ud, kan sex være det sidste, du har i tankerne. Og det viser sig, at mangel på energi kan være et af de første symptomer på, at du har et lavt testosteronniveau. Dette giver dig endnu mere grund til at ændre din kost. Fødevarer, der kan smadre dine samlede energiniveauer (og efterfølgende din lyst til sex) inkluderer:

  • Sukkerholdige fødevarer: Disse påvirker blodsukkerniveauet negativt. De giver dig et ordentligt kortvarigt energiboost, som bliver efterfulgt af et drastisk nedfald og en langvarig træthed.
  • For meget koffein: For nogle mennesker kan et overforbrug af koffein ødelægge søvnen, øge angst og påvirke den seksuelle ydeevne. Begræns dig til maksimum to kopper kaffe om morgenen, og sørg for at få dem drukket inden middagstid.
  • Alkohol: Selvfølgelig kan et glas vin eller to få dig i det lumre humør, men for meget alkohol kan forårsage træthed, øge inflammation, forårsage vægtforøgelse samt problemer med at få en god nats søvn.

5. Vægtforøgelse

Hvis du går rundt med for meget vægt på kroppen, er det hverken godt for dit hjerte eller din udholdenhed. Men det kan også skade dit selvværd, hvilket gør det meget sværere at komme i stemning til sex. For at undgå at tage de ekstra kilo på, kan du prøve mere af disse ting i din kost:

  • Fødevarer, med et højt fiberindhold: En godt indtag af naturlige fiberkilder holder din krop balanceret, hvilket betyder, at du ikke render rundt med for mange toksiner i kroppen. Flere fibre betyder også, at du sandsynligvis vil kunne optage andre næringsstoffer meget lettere, da ting som grøntsager, bønner, nødder, frø og frugt er den bedste måde at øge dit fiberindtag på. Fiber hjælper også med en længere mæthedsfølelse, det gavner dit kardiovaskulære system og forbedrer tarmfloraen – faktorer, som alle spiller en rolle i hormonproduktion og vægtbalance.
  • Friske fødevarer: Det bør være sådan, at størstedelen af din mad bør være frisk. Det er eksempelvis autentiske fødevarer (whole foods) med det laveste antal ingredienser som muligt. Alle typer frugt og grøntsager er perfekte, da de giver elektrolytter, som er nødvendige for fysisk ydeevne, samt antioxidanten E-vitamin, der er forbundet med bedre blodgennemstrømning og nedsat inflammation.

LÆS OGSÅ:

Sex | 7 myter om kondomer, der skal aflives

breadcrumbing

Dating | 5 tegn på at dit crush udsætter dig for breadcrumbing

Inden for de sidste par år havde alle armene i vejret over datingbegrebet ”ghosting”. Trenden hvor folk pludselig stoppede med at kommunikere, og du aldrig hørte fra dem igen. Selvom ghosting viser total mangel på respekt, så er det forholdsvis let at komme over personen. Mest fordi man mest af alt er vred på dem.

Senest er det en nyere passiv-aggressivt datingtendens, der har været på alles læber: breadcrumbing. Det handler om, at den du er interesseret i, kommunikerer lige nøjagtigt nok til, at du bliver ved og ved.

“Breadcrumbing er når folk kommunikerer gennem sporadisk, ikke-bindende, men gentagende beskeder (eller brødkrummer), som er lige nøjagtigt nok til at holde dig interesseret, men ikke nok til at forsegle aftalen (hvad end den måtte være)”, skriver Jessica Bennet fra The New York Times. ”De tjekker ofte op med romantisk henblik men uden at nogensinde aftale en date”.

Her er fem tegn på, at du er udsat for breadcrumbing.

1. Breadcrumbing betyder, de aldrig laver planer

Brødkrummeren taler altid om at tage med dig i biffen eller tage ud og spise sammen, men der kommer aldrig noget ud af det. ”Lad os tales ved næste uge”, siger den skyldige, men når næste uge så kommer, så er de ikke at se nogle steder. De er også eksperter i rain check. ”Jeg kan ikke nu på lørdag, men jeg har snart mere luft i kalenderen, så kan vi ses!”

2. Når de endelig laver planer, er det ofte et last-minute hook-up.

Vi kender alle godt ”Hey! Vågen?”-beskeden, der typisk popper ind i weekendens sene nattetimer. Det er her, at brødkrummeren prøver at indhente de mange halve aftaler. Personen har gjort dig interesseret med romantiske løfter, og nu prøver de at få fingrene i kagedåsen uden egentligt at have gjort noget for det.

3. De ’mikrokommunikerer’

En brødkrummer vil kontakte dig på sociale medier, men aldrig starte en oprigtig samtale. De svarer på dit Instagram-opslag med en emoji eller et like. De kan også finde på at sende dig en besked med et link eller en meme og så ellers forsvinde fra samtalen. Personen er tydeligvis ikke interesseret i dig, men de har behov for det ego-boost de får, når de oplever, at de altid er relevante for dig.

4. De flirter online, men svarer ikke på tekstbeskeder

Når en person flirter med dig gennem DM (direct messages) og ikke gennem tekstbeskeder, så betyder det, at de sandsynligvis har en anden, men holder dig varm, så de har dig hvor de vil have dig, når det rette tidspunkt kommer. Måske kommer “det rette tidspunkt” aldrig, og de leget i virkeligheden bare med dine følelser.

5. De fortæller dig ikke, hvordan de føler

A sand brødkrummer holder deres følelser skjulte og undgår alle spørgsmål omkring, hvor ”forholdet” er på vej hen. Du skal ikke have det dårligt over, at du kræver nogle svar om jeres ”forhold”. Ifølge Rhonda Milrad, som er skaber af Relationup, så er den bedste måde at håndtere en brødkrummer på at stille dem et direkte spørgsmål. ”Jeg har lagt mærke til, at du kun skriver sent om natten, eller du konsekvent aflyser vores aftaler, så jeg overvejer om det reelt betyder, du ikke ser en mulighed for os?”.

Dating | Et lykkeligt parforhold gør dig fed, bekræfter forskning

Forhold | 10 årsager til, at par som træner sammen, bliver sammen