vinterdate

Sex og dating | 5 ideer til en aktiv vinterdate!

Valentines Day er overstået, men det betyder ikke du har trukket et romantisk frikort, der gælder resten af året. Selvom det er koldt udenfor, så drop Netflix en enkelt dag i weekenden, og tag din kæreste med på en lidt anderledes vinterdate.

 

Find inspiration i disse fem ideer til en anderledes date

 

Lær en ny sport sammen

Uanset om du har alvorlig eventyrlyst eller du bare keder dig i din nuværende rutine, er en af ​​de bedste ideer til en anderledes vinterdate at lære en ny sport sammen med din kæreste. Et godt eksempel er den hårde men sjove sport squash, som tilbydes i langt de fleste træningscentre. Hvis ikke lige sveddryppende motion er noget for dig, så kunne en tur på skøjtebanen sammen være en sjov måde at lave noget sammen. Selvom du måske ender med at gøre dig selv til grin på isen, får I nogle sjove minder sammen, som I kan grine af senere!

 

Tag en yogatime sammen

Yoga er en fantastisk måde at slappe af på, som kan være med til at mindske angst, og endda hjælpe dig med at sove bedre. Når du laver yogaøvelser sammen med din partner, kan det også have nogle erotiske fordele. Tag en klasse sammen eller prøv kræfter med det hjemme på stuegulvet. Øv jer sammen i de stillinger, der ikke indebærer direkte fysisk berøring eller verbal kommunikation. På den måde kan I hjælpe hinanden med komme på plads i stillingen uden at tale sammen. Det er meget intimt og intenst og vil give de fleste en anderledes romantisk oplevelse sammen med deres partner.

 

Gå på morgenmadsdate

I stedet for at klæde sig fint på til en dyr middag, kan det være hyggeligt at have en morgenmadsdate i stedet. Find et dejligt sted, hvor I kan have fokus på hinanden (og få lækker mad og kaffe, selvfølgelig), og invitér din kæreste på daten aftenen før, så I begge kan vågne op og have noget at se frem til. Hvis du hellere vil lave en sund morgenmad derhjemme, så tænd nogle stearinlys, og sæt noget behagelig morgenmusik på, så I kan starte dagen sammen på en god måde.

 

Tag et langt karbad sammen

Har du et badekar? At glide ned i det varme vand på en kølig vinteraften kan hjælpe med at lindre ømme muskler og sætte det ultimative humør til romantik. Det behøver ikke være dyrt eller fancy, men hvis du ikke har et badekar selv, kan daten måske udvikle sig til et mini-getaway eller en spa-dag. Hvis I vælger den sidste løsning, kan I runde den perfekte spaoplevelse af med at få en par-massage eller give hinanden en massage.

 

Gå på skattejagt

Hvad med en aktiv måde at lære både din by og din kæreste bedre at kende på? En skattejagt kan være fantastisk ide til en dobbeltdate, men hvis du hellere vil have din partner på tomandshånd, kan det være sjovt at planlægge en skattejagt specifikt til din partner. Lav en liste over ting eller steder at finde, enten hver for sig (intet galt med en lille smule konkurrence!) eller sammen. Afslut skattejagten med en belønning, som for eksempel at møde på jeres yndlings-cocktailbar eller café.

 

LÆS OGSÅ:

Bulk op i Vinteren | Den Perfekte Bulking Plan

Dating | Et lykkeligt parforhold gør dig fed, bekræfter forskning

Forhold | Folk der er venner med deres ekskærester er måske psykopater, viser et nyt studie

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *