Nyheder | 80% af fedt forlader kroppen gennem lungerne

Har du svært ved at holde fingrene fra marcipankonfekten omkring juletid, så kan du ånde lettet på. Forskere har nemlig opdaget, at du kan komme af med de ekstra kilo blot ved at trække vejret.

Mere end 80% af kroppens fedt forlader nemlig kroppen gennem udånding, hvilket gør lunerne til det primære organ, som vi taber vægt igennem.

Mennesker har en type af fedt i blodet kaldet triglycerid, som består af tre forskellige typer at atomer – kulstof, brint og ilt.

At tabe uønsket fedt kræver, at vi åbner atomerne i triglyceridmolekyler gennem en proces, der er kendt som oxidation.

Ved at følge et hvert atoms rute ud af kroppen har et hold forskere ved University of New South Wales i Australien opdaget, at når 10 kg fedt oxideres, så forlader 8,4 kg kroppen gennem lungerne som kuldioxid (CO2). De resterende 1,6 kg bliver til vand (H2O).

Analysen viser, at den indåndede ilt, der kræves for at denne metaboliske proces kan finde sted, vejer næsten tre gange så meget end fedtet, som er “tabt”.

For at fuldstændigt oxidere 10 kg menneskeligt fedt, skal 29 kg oxygen indåndes, hvilket i alt giver 28 kg kuldioxid og 11 kg vand.

 

Ikke nyt gennembrud

Forfatterne fag forskningen, Ruben Meerman og Andrew Brown sagde:

“Intet ved denne biokemi er ny, men af ukendte årsager ser det ud til, at ingen har tænkt på at udføre disse beregninger før. Mængderne giver perfekt mening, men vi blev overrasket over de tal, der dukkede op. Disse resultater viser, at lungerne er det primære udskillelsesorgan, når det kommer til vægttab”

Det vand der dannes, udskilles i urinen, fæces, sved, åndedræt, tårer eller andre kropsvæsker og genopfyldes let. Det udåndede kulstof kan kun erstattes ved at spise eller drikke ting som mælk, frugtsaft eller sukkerholdige drikkevarer.

I hviletilstand udånder en person, der vejer 70 kg omkring 200 ml CO2 ved at tage 12 åndedrag i minuttet, hævder de. Så ved at trække vejret 17.280 gange om dagen vil de tabe mindst 200 g kulstof, med omkring en tredjedel af det vægttab foretaget i løbet af døgnets otte timers søvn.

 

Det kræver arbejde

Men for at holde vægten væk kræver det at lægge mindre tilbage gennem at spise, end der udåndes ved at trække vejret. Det kan være vanskeligt, når det kommer til den anden portion flæskesteg til julemiddagen.

Hvis du går en tur på en time, vil det hjælpe med at tabe yderligere 40 g kulstof fra kroppen, fortæller forskerne og derved hæver det samlede tab med omkring 20 procent til 240 g.

Men det arbejde bliver let udslettet af en enkelt 100 g muffin, som svarer sig til omkring 20 procent af en gennemsnitlig persons samlede daglige energibehov.

Professor Brown og Hr. Meerman sagde: ‘Fysisk aktivitet som en vægttabsstrategi er derfor let ødelagt af blot relativt små mængder (overskydende) mad.

”Vores beregninger viser, at lungerne er det primære udskillelsesorgan til fedt.

At tabe sig kræver at åbne op for kulstof, der opbevares i fedtceller, og dermed forstærke det ofte hørte du skal “spise mindre, bevæge mere”.

 Forskningen blev offentliggjort i juleudgaven 2014 af British Medical Journal.

 

LÆS OGSÅ:

Kost | Pizza er bedre morgenmad end cornflakes

Nyheder | Chokolade og rødvin kan hjælpe med at bremse kroppens aldring

Nyheder | Folk, der drikker sort kaffe er højst sandsynligt psykopater

Kost | Pizza er bedre morgenmad end cornflakes

Pizza er et sundere morgenmåltid end cornflakes, fortæller en diætist.

”Du bliver måske overrasket over at høre, at et gennemsnitligt slice pizza og en skål cornflakes med mælk næsten indeholder den samme mængde kalorier”, fortæller diætisten Chelsey Amer til The Daily Mail.

”Pizza indeholder dog meget mere protein, som vil holde dig mæt og energifyldt henover morgenen. Plus et slice pizza indeholder mere fedt og mindre sukker end de fleste cornflakes-produkter, så du oplever ikke et hurtigt sukkerfix”, fortsætter hun.

Men hun indrømmer dog, at pizza ikke er en helse-spise, og det desværre ikke kan betegnes som et næringsfyldt alternativ som regelmæssig spise.

“Selv om det er sandt, at kan pizza være et velafbalanceret måltid, der indeholder kulhydrater, protein og essentielle fedtstoffer, så betyder det ikke, at det er et sundere morgenmadsvalg end cornflakes,” forklarer Rhiannon Lambert, diætisten i Harley Street.

“Etiketter på bestemte madvarer kan nogle gange være uhensigtsmæssige, og hvad vi virkelig bør fokusere på er næringsindholdet i vores fødevarevalg i stedet for dets kalorieantal. Dette skyldes, at ikke alle kalorier er ens. ”

 

Det kommer an på valget

I slutningen kommer det an på, hvilken type pizza og hvilken type cornflakes, du spiser Nogle cornflakes indeholder store mængder sukker med næsten ingen protein eller sunde fedtstoffer, som holder dig mæt. Blandt de værste syndebukke på supermarkedshylden er Frosties (3,7 sukkerknalde per 40g servering) og Coco Pops (3,5).

Hver sukkerknald vejer cirka 4g, så det svarer til 15g sukker per servering, hvilket er halvdelen af en voksens anbefalede daglige sukkerindtag. Og mange får en større servering end blot 40g. Så hvad bør vi spise?

“En sund og velafbalanceret morgenmad omfatter ideelt en betydelig mængde protein,” siger Lambert. “Dette er noget, der kan mangle i morgenmadsprodukter. Vi skal også være opmærksomme på det tilsatte sukkerindhold i cornflakes, da nogle af dem er overraskende høje.

“På den anden side er der nogle cornflakes tilgængelige på markedet, der er gode kilder til fuldkorns-kulhydrater og rige på fiber. Fiber er noget, som mange mennesker mangler i deres kost. Hvis du foretrækker cornflakes til morgenmad, så prøv en slags, der er høj i fiber og tilsæt nogle nødder eller frø som en proteinforøgelse”. Men det betyder heller ikke, at du aldrig kan spise pizza til morgenmad.

“Hvis vi taler om en stor fedtet pizza bestilt online, er det nok ikke det mest velafbalancerede måltid at spise til morgenmad,” forklarer Lambert, der fortæller at nettet bugner med opskrifter på sunde pizzaer.

“Men som nævnt kan pizzaer være en sund balance mellem kulhydrater, fedtstoffer og protein, så længe de ikke indeholder usunde tilsætningsstoffer. Så er der ingen, der skal fortælle dig, at du ikke kan spise pizza til morgenmad”.

Hav dog i mente, at hvis du spiste pizza til morgenmad, så ville du nok spise mere end et slice (for hvem spiser egentlig kun et slice?). Så i alt ville du ende med flere kalorier.

 

LÆS OGSÅ:

Ernæring | Pizza og kokain har samme effekt på din hjerne

Mad & Sundhed | 10 sunde madvarer, der kan gøre dig tyk

Krop | Gæt hvad denne madvare kan gøre ved en helt bestemt kropsdel

Sundhed | 10 ting, som sunde mennesker gør anderledes end andre

Hvad er sundhed, og hvad definerer en sund livsstil? Det kan måske være svært at sætte ord på begrebet sundhed. Men hvad har sunde mennesker måske til fælles? Her kommer vores 10 bud på, hvad sunde mennesker gør. Hvilke af de 10 punkter, kan du nikke genkendende til?

 

 

1. De er ”immune” overfor helse- og slanketrends (fordi de ved, at det hele er marketingsfup)

Uanset om det er den ene eller anden nye helsetrends, der konstant bliver omtalt i livsstilsmagasinerne, som siger, du kun må spise fire citroner og en teske cayennepeber om dagen, så griner sunde mennesker bare. De ved nemlig, at helse- og kosttrends intet har at gøre med at rent faktisk være sund!

 

2. De elsker og støtter deres lokale markeder

Når du viser kærlighed og støtter dine lokale markeder og producenter, er det et andet tegn på, at du lever en sund livsstil. Lokalproduceret varer er måske dyrere, end de masseproducerede grøntsager, men de er også meget sundere.

 

3. De lytter til deres kroppe mere end en læge, og de stoler ikke blindt på en persons helseråd

I den vestlige medicinske verden kan det være farligt at stole på blot en enkelt person vurdering, når det kommer til helse og helbred. Sunde mennesker lytter til deres krop og får gerne en anden vurdering. De er også mere tilbøjelige til at y til alternative, naturmediciner så vidt muligt.

 

4. De ved, at sundhed starter med at bruge meget tid i køkkenet

Vi behøver vist ikke sige det igen. Men det er virkelig hårdt at være sund, hvis du ikke gider bruge tiden i køkkenet hver dag på at tilberede din mad. Hjemmelavet mad ER sundere end take away.

 

5. De ser madomkostninger som en form for investering i sundhedspleje

Sunde mennesker er klar over, at mange lægemidler blot er syntetiske efterligninger af planteforbindelser. For at patentere et lægemiddel skal du syntetisk ændre det, fordi intet, som findes i naturen, kan patenteres. Så derfor ser du, at aspirin er ”inspireret” af salicylsyre i hvid pilbark, og at valium ”inspireret” af forbindelser i valerianrod. Tag dette som en yderligere bekræftelse på, at rigtig, ikke forarbejdet mad faktisk er medicin for kroppen.

 

6. De stemmer både med hjernen og gaflen

Når det kommer til at spise, så nøjes sunde mennesker ikke kun med snakken. De handler! De vælger organisk, lokal mad, der er fri for genetisk modifikation, og de lader også deres holdninger komme frem ved stemmeurnerne

 

7. De er stolte af at spise næringsrige mad, som deres oldemødre ville betegne som mad

Ville din oldemor smøre margarine udover sit toastbrød, eller stege sin mad i raps- eller sojabønne-olie? Ting, som din krop bestemt hverken behøver eller trænger til? Det tror vi ikke.

8. De kigger efter korte ingredienslister, og de ved præcis, hvad de putter i deres kroppe

Før der fandtes forarbejdet mad, var der ikke noget, der hed ingredienslister. Dengang var det hele hjemmelavet mad! Brug det som et tip, når du laver mad. Sørg for at din ingrediensliter er på den korte side, og at du altid tydeligt kan udtale og identificere hver ingrediens!

 

9. De lytter til deres krop og spiser, hvad de har lyst til, når de har lyst til det

Vores kroppe er meget klogere, end hvad vi giver dem ære for. Dine cravings er ofte bare refleksioner af makro-næringsstoffer (kulhydrater, proteiner og fedt) og mikro-næringsstoffer (vitaminer og mineraler), som din krop har brug for for at bevare sin sundhed.

 

10. De spiser nok mad til at få alle de næringsstoffer, som de har brug for

Hver gang du begrænser dit indtag af kalorier og mad, så begrænser du også de næringsstoffer, du indtager. Sunde mennesker ved dette, og derfor spiser de tilstrækkeligt af de rigtige madvarer til at tilfredsstille deres krop og fylde kroppens naturlige næringsstof-bankkonto.

LÆS OGSÅ:

Sundhed | Fra forhold til sygdomme: Det siger dine søvnvaner om dig

Kost & sundhed | 20 madvarer, der holder dig og din krop ung

Mad & Sundhed | 10 sunde madvarer, der kan gøre dig tyk

Nyheder | Chokolade og rødvin kan hjælpe med at bremse kroppens aldring

Hos FitnessNord er vi selvfølgelig glade for træning. Men vi er også glade for både chokolade og rødvin i moderate mængder. Derfor bliver vi jo ret glade, når der er nye undersøgelser, der viser, at vi godt kan synde med god samvittighed.

 

Du ved måske godt, at begge indeholder et komponent, der hedder resveratrol, som gør, at begge kan være sunde. Men i dag vil vi tale om noget andet, som der muligvis kan bremse, eller endda vende, aldringsprocessen. Research udgivet i journalen BMC Cell Biology viser, at ældre menneskeceller kan forynges ved at bruge kemikalier, der minder om resveratrol.

 

Undersøgelsen blev udført af forskere ved universiteterne i Exeter og Brighton, som begge ligger i Storbritannien. Lorna Harries, som er professor i molekylær genetik ved University of Exeter, ledte forskerne, med Dr. Eva Latorre som en af de førende forskere på holdet. Undersøgelsen bygger videre på tidligere research fra samme universitet, som fandt, at de såkaldte splejsningsfaktorer – der er en type protein – har tendens til at blive inaktive, når vi ældes.

 

I undersøgelsen tilføjede forskerne “resveralogues” eller kemikalier svarende til resveratrol, de aldrende menneskelige celler og opdagede, at disse splejsningsfaktorer blev reaktiverede. Dette gjorde igen ikke kun de gamle celler yngre igen, men cellerne begyndte også at dele igen, som unge celler normalt gør.

 

”Da jeg så, nogle af disse celler blive foryngede i kultiveringsskålen, kunne jeg slet ikke tro det”, fortæller Dr. Latorre. ”Disse gamle celler begyndte at ligne unge celler. Det var som magi”, fortæller hun.

 

”Jeg gentog eksperimentet flere gange, og hver gang blev cellerne yngre. Jeg var meget begejstret for disse implikationer og potentialet for denne research”, tilføjer Dr. Latorre.

 

Hvad er splejsningsfaktorer?

For bedre at forstå konteksten af opdagelsen, forklarede Professor Harries hvad mRNA splejsningsfaktorer er til Medical News Today.

 

“Oplysningerne i vores gener er båret vores DNA”, sagde hun. “Hver celle i kroppen bærer de samme gener, men det er ikke hvert gen, som er tændt i hver celle. Det er en af de ting, der gør en nyrecelle en nyrecelle og hjertecelle en hjertecelle”. Hun siger altså, at alle celler i kroppen stort set er ens – det er bare ikke alle dele af cellen, der er aktiveret.

 

“Når et gen er nødvendigt, bliver det tændt og sender en indledende besked kaldet et RNA, der indeholder instruktionerne til, hvad genet skal være (eksempelvis nyre- eller hjertecelle). Det interessante er, at de fleste gener kan skabe mere end én besked. ”

 

“Den indledende besked består af byggesten, der kan opbevares i eller udelades for at lave forskellige meddelelser,” tilføjede Prof. Harries. “Denne inklusion eller fjernelse af byggestenene sker ved en proces kaldet mRNA-splejsning, hvorved de forskellige blokke sammenføjes efter behov.”

 

”Det er lidt som en opskriftbog, hvor du enten kan lave en vanilje- eller chokoladekage, afhængigt af om du putter chokolade i eller ej”, forklarer hun på et mere forståeligt niveau.

 

Vi har tidligere opdaget, at proteinerne, der afgør om, hvorvidt en byggesten skal forblive eller tages ud. Dette kaldes splejsningsfaktorer. Disse proteiner er dem, der ændres mest, i takt med vi ældes.

 

Seniorer kan leve sundt hele deres liv

“Resultaterne viser, at når du behandler gamle celler med molekyler, som genopretter splejsningsfaktorernes-niveauer, genvinder cellerne nogle funktioner af ungdom”, forklarer prof. Harries.

 

“De er i stand til at vokse, og deres telomerer – kapperne på enderne af kromosomerne, der forkortes, når vi ældes – er nu længere, som de er i unge celler”.

 

“Vi blev ganske overraskede over størrelsen af resultaterne,” siger Prof. Harries til MNT. Hun sagde også, at de foryngende virkninger varede i flere uger, hvilket også var meget spændende. Opdagelsen kan snart forbedre seniorers levestandard.

 

“Dette er et første skridt i at få folk til at opleve normale levetider, men med forbedret helbred i hele deres liv,” forklarer prof. Harries. I samme note siger medforsker Prof. Richard Faragher, fra University of Brighton, at:

 

“I en tid, hvor vores evne til at oversætte ny viden om aldringsmekanismerne og livsstilsrådgivning kun er begrænset af en kronisk mangel på midler, er ældre mennesker dårligt stillede af selvindgivende science fiction. De har brug for praktiske tiltag for at styrke deres helbred, og de har brug for det i går”.

 

Prof. Harries har også delt nogle af forskernes planer for deres fremtidige undersøgelser. “Vi forsøger nu at se, om vi kan finde ud af, hvordan ændringerne i splejsningsfaktoren leder til redning af celler. Der vil snart ske nye gennembrud indenfor dette! ”

LÆS OGSÅ:

Nyheder | 28-årig dør tragisk efter at have spist en skovsnegl som udfordring

Nyheder | Ny forskning viser, at rødt kød er sundt

Ny viden: Et æg om dagen kan sænke risikoen for hjertekarsygdomme

Alkohol | Jo mere du drikker, jo mere intelligent er du

Gode nyheder optil julefrokost-sæsonen! Åbenbart viser det sig, at højere intelligens kan bindes sammen med alkoholforbrug.

 

Ja, du læste rigtigt. Hos FitnessNord anbefaler vi selvfølgelig ikke, at man drikker for meget alkohol. Men nu viser studier, at der er en sammenhæng mellem folks intelligens og den mængde alkohol, de indtager.

Intelligente mennesker drikker mere, sammenlignet med dem, som er knapt så kløgtige, der er tilbøjelige til at drikke mindre. Det fortæller Satoshi Kanazawa, psykolog med speciale i evolutionær adfærd. Grundlaget for denne hypotese – hvorfor mennesker vil have, hvad de vil – er vigtig at forstå.

 

Det ligger i vores historie

Først og fremmest så har alkoholiske drikkevarer ikke altid været tilgængelige. De tidligste mennesker på jorden har måske fuldet sig, men kilden ville have været fermenteret frugt eller andre fødevarer. Produktionen af alkohol skete meget senere, hvilket gør det til en evolutionær nyhed.

“Hypotesen vil derfor forudsige, at mere intelligente personer måske hellere foretrækker at drikke moderne alkoholholdige drikkevarer (øl, vin og destilleret spiritus) end mindre intelligente personer, fordi stoffet og måden det indtages på, begge evolutionære nyheder”, skriver Kanazawa på Psychology Today.

“I overensstemmelse med hypotesens forudsigelse, vokser mere intelligente børn, både Storbritannien og USA, op, til at indtage alkohol både hyppigere og i større mængder, end de mindre intelligente”.

Men det skyldes ikke, at de, der kommer fra en højere socioøkonomisk baggrund, har råd til at drikke mere. Eller de socialiserer i kredse, hvor der generelt drikkes mere, siger han.

“Det ser ud til at være deres intelligens selv, snarere end sammenhænge af intelligens, der får dem til at drikke mere,” tilføjer han. Og det er ikke det eneste: nogle undersøgelser har faktisk vist sammenhæng mellem at drikke alkohol og booste din hjerne. Det er ellers let at antage, at øl gør dig dummere. Især efter at du har set din ven efter en håndfuld fadøl. pesker på jorden har måske fuldeget senere, hvilket gør det til en evolutionær De tidligste mennesker på jorden har måske fulde

Men silikonen, der findes i øl, hjælper faktisk din hjerne ved at beskytte den mod en opbygning af diverse komponenter, der kan føre til en nedgang i din kognitive evne. Undersøgelser fra Loyola University i Chicago viste, at moderate drankere var 23% mindre tilbøjelige til at udvikle Alzheimer’s.

 

Bobler virker også

Champagne har også vist sig at kunne gøre den samme ting. Det skyldes, at champagne indeholder et specifikt kemikalie, der kan bremse den del af hjernen, der er ansvarlig for at hukommelsen siver. Fenolsyre har vist sig at være forbundet med forøgelse hjernens hukommelsesfunktioner, viser flere studier.

Et hold a forskere fra Reading University testede de hjerne-boostende fordele af champagne i 2013. De gav rotter den boblende drik hver dag i seks uger, og udfordrede dem derefter til at gennemføre en labyrint. Rotterne, som ingen alkohol havde indtager, havde en succesrate på 50% i labyrinten, mens dem, der havde nydt godt af boblerne, havde en succesrate på 70%.

Ledende forsker, Edward Neafsey, understreger dog: ”Vi anbefaler ikke, at ikke-drikkere begynder at drikke. Men moderat druk – hvis det virkelig bliver holdt moderat – kan være gavnligt”.

 

Selvom undersøgelserne ikke viser noget om snaps, så kan du stadig gå til de kommende julefrokoster med lidt bedre samvittighed over at drikke lidt mere end normalt.

 

LÆS OGSÅ:

Mandepatter | Hvad er det, og hvordan slipper du af med dem?

Sex | Oralsex på kvinder 3 gange om ugen, svarer til 700g fisk

Nyheder | 28-årig dør tragisk efter at have spist en skovsnegl som udfordring

Sundhed | Fra forhold til sygdomme: Det siger dine søvnvaner om dig

Vi ved alle, at en god nats søvn er godt for kroppen. Men dine sengevaner kan sige meget om dig. Her er hvad de morgenfriske, natteravnene og alle andre, bør lægge mærke til.

Er du et A-menneske eller B-menneske? Og skal du have otte timers søvn for at fungere, eller kan du klare dig med meget mindre? Vi er alle født med et internt kropsur, og i Danmark vil cirka 1/3 beskrive sig selv om morgenfriske, mens 1/3 er natteravne, og den sidste del vil falde et sted midt i mellem. Her kan du læse, hvad dit interne kropsur siger om dig.

 

Natteravne (Folk der går sent i seng)

Natteravne har flere one-night stands end deres modsætninger. Dette skyldes, at de har en mere afslappet holdning til sex, ifølge en undersøgelse fra Pennsylvania State University. Ifølge samme undersøgelse var de også mere tilbøjelige til at fantasere om uforpligtende og vild sex med fremmede.

Ifølge University of Barcelona har natteravne en tendens til at have højere IQ’er, tog større risici og var mere dristige. Men den dårlige nyhed er, at der er et tydeligt link mellem dem, som går sent i seng og negative personlighedstræk så som narcissisme. Hertil kommer, at der er en ti procent øget risiko for tidlig død for natteravnene.

 

Morgenfriske (Folk der går tidligt i seng og er tidligt oppe)

De morgenfriske elsker morgenen og er mere tilbøjelige til at være kvidrende. Det er fordi de har mere hvidt stof – fedtvævet i hjernen, der hjælper nervecellerne med at kommunikere. Det betyder, at de ofte har mere positive personlighedstræk, som optimisme og vedholdenhed end natteravnene.

De har også en tendens til at udføre opgaver bedre på arbejde eller i skole, da de er mere opmærksomme og bedre til at tilpasse sig til den normale ni-til-fem arbejdsdag. I modsætning til deres modstykker foretrækker de morgenfriske at bevæge sig i flok sammen, og de er mere tilbøjelige til at danne stærke relationer med andre ligesindede.

 

Syvsoverne (Folk der sover mere end 8 timer)

Når temperaturen falder, kan du blive fristet til at gemme dig under dynen længere og trykke på snooze-knappen lidt oftere. Men de, der sover i mere end otte timer om natten, kan være på vej til en alt for tidlig død.

Dette skyldes, at dvale kan ende med en “alvorlig søvnforstyrrelse”, der har været forbundet med hjertesygdomme, ifølge Keele University. Syvsovere kan også være forbundet med psykiske lidelser, såsom depression. Forskere i Madrid fandt desuden ud af, at der er en øget risiko for at udvikle demens.

 

Sejlerne (Folk der sover færre end seks timer)

Denne gruppe får navnet af fuglearten, der lever nærmest hele deres liv i luften. Sejlerne tilbringer måneder ad gangen under flyvning, og de får knap så meget søvn som andre fugle. Forskere mener, at fuglene er i stand til at tage seriøse lure, mens de er i luften. Selvom et liv med begrænset søvn ikke anbefales, har undersøgelser vist, at folk kan klare sig med seks timers søvn flere nætter i træk uden nogen skadelige virkninger.

Men hvis du fortsætter med minimal søvn, sætter du dig selv i højere risiko for at udvikle fedme, hjertesygdom og diabetes – som alle reducerer din forventede levetid. Især middelaldrende mænd, der sover fem timer eller færre, fordobler dobbelt deres risiko for et hjerteanfald.

 

LÆS OGSÅ:

Søvn | 4 tilskud der kan forbedre din søvn

Onani | 10 gode grunde til, at du skal onanere noget mere

Sextips | Hvad du skal gøre, hvis du er for veludrustet

 

Sex | Oralsex på kvinder 3 gange om ugen, svarer til 700g fisk

Ny undersøgelse fra Argentina viser, at hvis du slikker fisse tre gange om ugen, så svarer det til, at du spiser 700 gram fisk.

Slik fisse på din kæreste tre gange om ugen, og det vil svare til at spise 700 gram fisk. Det viser en undersøgelse foretaget af en gruppe forskere og ernæringseksperter fra Polytechnic University of Buenos Aires i Argentina. Forskningen er ledet af German Lux, en 23-årig tredjeårs studerende i ernæring, som sammen med syv kollegaer præsenterede deres research i slutningen af skoleåret. Deres forskning fik den højst mulige karakter, og de studerende vandt et stipendium på knap 40.000 kroner til at fortsætte deres studier.

 

I alt 100 deltagende, fordelt på 50 mænd og 50 kvinder, deltog frivilligt i studiet. Parrene blev opdelt i to forskellige grupper. Halvdelen af parrene skulle spise 233 gram blåfisk hver tredje dag under hele forløbet. Den anden halvdelen blev instrueret i at skulle slikke fisse tre gange om ugen. Hele forskningsperioden varede 60 dage.

 

Gennem hele forløbet blev de 100 frivilliges blod analyseret hver uge, og der blev især fokuseret på niveauet af Omega 3, kviksølv og fosfor. Efter otte uger stod de klar med et overraskende resultat. 70% af de mænd, der blev instrueret i at slikke fisse tre gange om ugen, havde identiske næringsværdier som dem, der måtte nøjes med fiskediæten. Det var faktisk kun kviksølvniveauet, der ikke var lige så højt. Og det er jo blot endnu en fordel.

 

Rene fisser giver bedste resultater

German Lux understreger, at det er fuldstændig ligegyldigt, om kvinden er din faste partner eller ej. Det vigtigst er, at fissen er sund og ren. ”Resultaterne er fortrinsvis bedre, når hun kommer direkte ud fra brusebadet, siger German Lux. Fænomenet er blevet forklaret af den chilenske videnskabsmand Diego Pastore. ”Når fissen bliver stimuleret nok, så udgiver den fosfor og Omega 3-molekyler gennem nogle svedkirtler, der findes i klitoris. Hvis man slikker fisse, når disse molekyler frigives, øger det modtagerens niveau af både Omega 3 og fosfor. Præcis ligesom når vi spiser fisk. Det er videnskab, som er let at forstå”.

 

På trods af at fissen automatisk holder sig selv ren, og man let kan slikke fisse selv efter sport eller toiletbesøg, så fremhæver forskerne igen, at hvis den alligevel ikke er helt ren, som i efter et brusebad, så bliver resultatet ikke helt det samme. Det kan nemlig sænke niveauerne af Omega 3 og fosfor som kroppen kan optage.

 

Så drenge. Vi ved alle at fisk er sundt, så nu er der absolut ingen grund til ikke at slikke fisse på hende lidt oftere. Det er både sundt, og så er der større chancer for, at hun gør dig tjenesten gengældt.

 

LÆS OGSÅ:

Sex-hemmeligheder | 7 ting, der tænder kvinder af i sengen

Dårlig ånde | Denne simple ingrediens kurerer dårlig ånde

Krop | Denne fødevare kan øge længden på din penis naturligt

Krop | Gæt hvad denne madvare kan gøre ved en helt bestemt kropsdel

Vil du havde en større penis, uden at skulle under kniven? Hvis du inkorporerer denne fødevare i din kost, kan det være med til at din pik naturligt vokser.

 

Tidligere undersøgelser viser, at mange kvinder stort set er ligeglade med størrelsen på din penis. Men på trods af det, så er det naturligt for mange mænd at føle sig selvbevidste, når det kommer til størrelsen på snablen dernede. Det kan måske have mere at gøre med vores sammenligninger med andre mænd i omklædningsrummet, end vores præstationer i soveværelset.

 

En undersøgelse foretaget af University of Kentucky afslører, at 45% af fyre ønsker, at de var mere veludrustede. På internettet findes der utallige pop-up reklamer, der lover dig en større og brunstigere penis med diverse piller og indsprøjtninger, og oftest er vi skeptiske overfor dem alle. Men findes der andre måder, hvor på man kan få en større penis uden at skulle under den kirurgiske kniv? Åbenbart kan indtagelse af de rigtige fødevarer skubbe dig i den rigtige retning.

 

Vi skal kigge i havene

Østers er velkendte for at være et afrodisiaka. Hvis du skyller en masse af dem ned, kan det dig de nedre regioner et ordentlig boost. Ved et tidligere møde afholdt af American Chemical Society, afslørede forskere, hvordan dette bløddyr kan hjælpe dig med en bedre følelse i sengen. Undersøgelsen fandt frem til, at østers indeholder flere aminosyrer, der aktiverer øgede niveauer af sexhormoner,

 

George Fisher er professor i kemi ved Barry University. ”Jeg er forundret. Jeg har været en videnskabsmand i 40 år, og min research har aldrig genereret så stor interesse som for netop dette”, fortæller han. ”I århundrede har gammel ammestuesnak fortalt, at spiser man rå bløddyr – specifikt østers – vil det stimulere din libido. Men der har endnu ikke været nogen videnskabelig forklaring på, om det forekommer. Og i så fald, hvorfor. Vi tror, vores undersøgelse er det første videnskabelige bevis, som vil holde i retten”.

 

Når undersøgelsen viser, at denne fødevare styrker din libido, så virker det også til, at den kan give dig mere kraftfulde erektioner. Østers indeholder zink, hvilket er en kæmpe ingrediens, der findes i penis-forlængende og -forbedrende supplementer. Mineralet hjælper dig også med en sundere prostata og giver dig øget sædproduktion. Researchen er stadig i startfasen, så før der findes flere endegyldige svar, bør du undersøge de forskellige supplementer der findes.

Andre virkemidler

Dog findes der også nogle ret nemme tricks til, hvordan din penis kan se større ud, uden at du skal gøre så meget. Prøv disse tre råd:

 

  1. Trim dine hår – hvis din pik er begravet i en stor skov af kønsbehåring, så kan den faktisk se mindre ud, end den faktisk er.

 

  1. Tab vægt – Når ølvommen hænger over din penis, kan det give illusionen af, at din pik er mindre.

 

  1. Bliv fit – Selvom dette sidste trick ikke just gør pikken længere, så er det en god idé at komme i form. En fit krop får dig ikke blot til at føle dig mere attraktiv, men det vil også forbedre dit sexliv.

 

LÆS OGSÅ:

Her er den perfekte penis – ifølge 105 kvinder

7 ting, din slappe erektion fortæller dig

Sextips | Hvad du skal gøre, hvis du er for veludrustet