Dating | Den effektive strategi kvinder bruger til at tiltrække mænd

En ny undersøgelse viser, at farven på en kvindes kjole eller top kan give et praj om hvorvidt, hun er interesseret eller blot fører dig hen.

 

Rød er en farve der symboliserer passion, lyst og kærlighed. Det kan derfor være, at du automatisk antager, at hvis en kvinde er iført rødt tøj, så er hun også mere interesseret i sex. I det mindste er det, hvad en undersøgelse fra 2012 fandt frem til (altså at mænd tænkte dette. Ikke at det nødvendigvis er korrekt).

 

Men nu er der ny research, publiceret i PLOS One i denne måned, der netop bakker op om den hypotese. Eller i hvert fald, at hvis en kvinder dukker op til jeres date iført rødt, at hun i det mindste synes du er attraktiv. Hvis hun direkte undgår farven, så fører hun dig nok bare hen.

 

70 kvinder i aldersgruppen 18 – 43 år deltog i undersøgelsen, hvor de ikke fik mere information end højeste nødvendig. Deltagerne vidste altså ikke, at det handlede om kvinders datingadfærd og påklædning. Hver kvinde modtog en e-mail om, hvornår og hvor undersøgelsen ville finde sted, samt et billede af den research-assistent, der ville være tilstede. Nogle af kvinderne fik en assistent, der var ”attraktiv”, mens de andre fik en assistent, som var decideret ”ikke attraktiv”.

 

(Inden undersøgelsen fandt sted, var der en anden undersøgelse med 20 andre kvinder, der vurderede en række billede af disse assistenter for at finde ud, hvem der var attraktiv, og hvem der ikke var). De to mænd, der blev valgt til undersøgelsen var relativt tætte, når det kom til attraktivitet, hvor den ene var lidt over middel, mens den anden var lidt under.

 

Sådan foregik undersøgelsen

Da kvinderne ankom til stedet, hvor undersøgelsen fandt sted, fik de fortalt at deres assistent desværre ikke kunne deltage alligevel, og at en anden person ville foretage undersøgelsen.

 

Kvinderne fik derefter taget deres billede – et helt tæt på og et helkropsbillede, hvor tøjet også var helt tydeligt. De blev derefter stillet en række spørgsmål, der omhandlede deres forholdsstatus, og hvordan de opfattede sig selv i forhold til udseende. Forskerne analyserede derefter billederne og konkluderede, at de kvinder, der troede de skulle mødes med den mere attraktive mand, var mere tilbøjelige til at være iført rødt, end dem der troede, de skulle mødes med den mindre attraktive.

 

Ikke kun tøjet der var vigtigt

Men det handler ikke kun om, hvilken farve tøj de var iført. En rød læbestift, en rød halskæde, håndtaske eller hvilken som helst anden accessory indikerer også hendes seksuelle interesse, viser undersøgelsen. Farven pink tæller også. Forskerne inkluderede farver om pink, rød og skarlagen, men ikke ”atypiske” nuancer af rød som orange, lilla og bordeaux).

 

”Denne research afslører en subtil en potentiel effektfuld seksuel strategi, som kvinder bruger til at tiltrække yderst ønskelige partnere, mens de samtidig undgår de uønskelige”, konkluderer forskerne bag undersøgelsen.

 

Så næste gang du skal på date med en pige, du har mødt på Tinder, så læg mere mærke til de farver, som hun er iført, når du ser hende, hvad end det er tøjet, makeuppen eller tilbehøret. Det kan være, det er helt tilfældigt. Men det kan også være, hun er meget mere strategisk, end man lige skulle tro. I hvert fald hvis man skal tro denne undersøgelse.

 

LÆS OGSÅ:

Virtual Reality-porno | Sådan kan det påvirke dit sexliv

Sex facts | 13 af de skøreste facts om sex – del 2

Sex-inspiration | 12 vilde steder, kvinder har haft sex, du bør prøve

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *