østers

Krop | Gæt hvad denne madvare kan gøre ved en helt bestemt kropsdel

Vil du havde en større penis, uden at skulle under kniven? Hvis du inkorporerer denne fødevare i din kost, kan det være med til at din pik naturligt vokser.

 

Tidligere undersøgelser viser, at mange kvinder stort set er ligeglade med størrelsen på din penis. Men på trods af det, så er det naturligt for mange mænd at føle sig selvbevidste, når det kommer til størrelsen på snablen dernede. Det kan måske have mere at gøre med vores sammenligninger med andre mænd i omklædningsrummet, end vores præstationer i soveværelset.

En undersøgelse foretaget af University of Kentucky afslører, at 45% af fyre ønsker, at de var mere veludrustede. På internettet findes der utallige pop-up reklamer, der lover dig en større og brunstigere penis med diverse piller og indsprøjtninger, og oftest er vi skeptiske overfor dem alle. Men findes der andre måder, hvor på man kan få en større penis uden at skulle under den kirurgiske kniv? Åbenbart kan indtagelse af de rigtige fødevarer skubbe dig i den rigtige retning.

Vi skal kigge i havene

Østers er velkendte for at være et afrodisiaka. Hvis du skyller en masse af dem ned, kan det dig de nedre regioner et ordentlig boost. Ved et tidligere møde afholdt af American Chemical Society, afslørede forskere, hvordan dette bløddyr kan hjælpe dig med en bedre følelse i sengen. Undersøgelsen fandt frem til, at østers indeholder flere aminosyrer, der aktiverer øgede niveauer af sexhormoner,

George Fisher er professor i kemi ved Barry University. ”Jeg er forundret. Jeg har været en videnskabsmand i 40 år, og min research har aldrig genereret så stor interesse som for netop dette”, fortæller han. ”I århundrede har gammel ammestuesnak fortalt, at spiser man rå bløddyr – specifikt østers – vil det stimulere din libido. Men der har endnu ikke været nogen videnskabelig forklaring på, om det forekommer. Og i så fald, hvorfor. Vi tror, vores undersøgelse er det første videnskabelige bevis, som vil holde i retten”.

Når undersøgelsen viser, at denne fødevare styrker din libido, så virker det også til, at den kan give dig mere kraftfulde erektioner. Østers indeholder zink, hvilket er en kæmpe ingrediens, der findes i penis-forlængende og -forbedrende supplementer. Mineralet hjælper dig også med en sundere prostata og giver dig øget sædproduktion. Researchen er stadig i startfasen, så før der findes flere endegyldige svar, bør du undersøge de forskellige supplementer der findes.

Andre virkemidler

Dog findes der også nogle ret nemme tricks til, hvordan din penis kan se større ud, uden at du skal gøre så meget. Prøv disse tre råd:

  1. Trim dine hår – hvis din pik er begravet i en stor skov af kønsbehåring, så kan den faktisk se mindre ud, end den faktisk er.
  1. Tab vægt – Når ølvommen hænger over din penis, kan det give illusionen af, at din pik er mindre.
  1. Bliv fit – Selvom dette sidste trick ikke just gør pikken længere, så er det en god idé at komme i form. En fit krop får dig ikke blot til at føle dig mere attraktiv, men det vil også forbedre dit sexliv.

LÆS OGSÅ:

Her er den perfekte penis – ifølge 105 kvinder

7 ting, din slappe erektion fortæller dig

Sextips | Hvad du skal gøre, hvis du er for veludrustet

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *