Dogfishing

Dating | Dogfishing er den nye datingtrend. Men er det en big deal?

Move over, breadcrumbing, der er et nyt udtryk, som har fundet vej ind i datingordbogen: Dogfishing

Dogfishing er, når online daters tager billeder af dem selv med super søde kæledyr – typisk hunde – der ikke er deres. Begrebet blev opfundet i The Washington Post i august, med en beskrivelse af forfatteren. ”Dogfishing er ikke ligefrem en løgn, da personen uploader et profilbillede med en sød hund. Men for nogle føles det virkelig som en snedig form for bedrag.”

Datngscenen er allerede relativ hård at være på, derfor er denne nye trend virkelig ikke cool. ”Det er som hvis en date får foden indenfor døren og vælger at præsentere sig selv med en løgn. Det virker måske i starten – indtil det gode indtryk er fuldstændig ødelagt. Fordi de er nødt til at forklare sig selv,” skrev Gaby Wolff, hvis korte flirt med online dating standsede brat. Det skete da hendes date afslørede, at han i virkeligheden ikke var ejer af den sorte labrador, han havde poseret med på sin Hinge-profil.

Viser et falsk billede

Selvom det er et trick, der kan virke forholdsvist uskadelig, så mener dating-eksperter, at nogle singler lader som om at være ejer en hund på deres profiler, fordi det får dem til at se bedre ud. Det giver indtrykket af, at de vil være en mere omsorgsfuld date og partner.

”Nogle gange sidestiller vi ubevidst ting som hvordan en person behandler sin hund med hvordan man ville behandle en partner,” siger coach i online dating, Erika Ettin. “Og det kan være ødelæggende for en brugers dating-game. Hvis de afsløres i reelt ikke at være ejeren af den cute hundehvalp, de har på deres profilbilleder”. 

Erikas råd til online daters er klart: “Stop med at låne nuttede hunde for at blive bedre til at score! Det er for underligt, når du bruger en andens hund online. Det får det til at se ud som om, at du prøver lidt for hårdt.”

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *