slankepiller

Slankepiller | Sådan virker slankepiller på din krop

Det er fristende at benytte sig af de mange forskellige slankepiller, der findes på markedet, så man hurtigt kan tabe de uønskede ekstra kilo. Men findes der slankepiller, der virker, og hvordan virker de egentlig på din krop?
Det er en ret nem opskrift; hvis du ønsker at tabe dig, så skal du generelt spise sundere/mindre og bevæge dig lidt mere. Det er et simpelt koncept, der har eksisteret siden tidernes morgen. Alligevel er vi stadig på jagt efter den magiske pille, der kan få vores fedtforbrændende drømme til at gå i opfyldelse.

Det er sagtens muligt for dig at ændre din krops figur ved blot godt kost og motion. Hvis du skipper disse to vigtige hjørnesten, så er der stor risiko for, at du bliver skuffet. Kosttilskud, der hjælper dig med en slankere figur, er kun en lille del af formlen.

Her kan du købe slankepiller 

Sådan virker slankepiller

Ingen slankepiller er ens – det giver sig selv. Nogle af de aktive ingredienser i slankepiller kan være hjælpe dit vægttab. Andre virker ikke. Her kan du læse lidt om de almindelige ingredienser i slankepiller, og hvordan de virker.

Stimulanser

Stimulanser påstår at kunne forbrænde mere fedt, øge dit stofskifte, samt smelte fedtet væk. Ingredienserne består oftest almindeligvis af koffein, grøn te-ekstrakt, grøn kaffe-ekstrakt og guarana.

Folk, der leder efter en hånd til deres vægttab, søger ofte mod stimulerende tilskud, der kan hjælpe med at forbrænde kalorier, samt give dig et energiboost under din træning. Koffein er den mest kendte stimulerende ingrediens, så det er ikke nogen overraskelse, at koffein findes i langt de fleste slankepiller. Forskning understøtter koffeinens evne til at øge fedtforbrændingen, mens den også hjælper din krop med at bruge dens fedtdepoter fremfor kulhydraterne. Hvis du er storforbruger af kaffe, får du dog nok ikke så meget af et tilskud i form af slankepiller, hvis der er meget koffein i. De slankende egenskaber er allerede i kaffen.

Grøn te-ekstrakt har også vist sig at være nyttig, da det er med til at hæve kroppens fedt-oxidering og stofskifte. Du skal dog lægge mærke til mængden af epigallocatechin gallat-niveauet (EGCG). Dette er de aktive antioxidanter i grøn te, der er ansvarlig for de fedtforbrændende egenskaber.

En anden populær ingrediens, er grøn kaffe-ekstrakt, som kommer fra kaffebønner, der endnu ikke er blevet ristede. Disse bønner menes at hjælpe vægtøgning, da det forhindrer kroppen i at optage kulhydrater i tarmene efter et måltid. Selvom det er en populær ingrediens, er det dog bevist, at det ikke virker så godt som koffein og EGCG.

Guarana kommer fra frøene af et frugtbærende træ, og det bliver primært brugt for de stimulerende egenskab, samt for dens evne til at øge fedt-oxideringen i kroppen. Guarana indeholder selv en stor mængde koffein. Det er dog svært at måle de egentlige resultater på menneskekroppe, da de fleste undersøgelser med Guarana er foretaget på dyr.

Appetitdæmpere

Appetitdæmpere påstår at kunne sænke din appetit og holde din krop kørende på færre kalorier. De mest almindelige ingredienser er hoodia-planten, yerba mate og Chromium picolinate.

Appetitdæmpende slankepiller er skabt for at hjælpe dig af med dine cravings, samtidig med at de promoverer et mere normalt appetitniveau. Udover koffein findes der en række andre ingredienser, der påstår at kunne hjælpe med at sænke kroppens sultsignaler. Det gør de mens de øger dit stofskifte og giver dig mere energi.

Hoodia-planten er en lille plante, der traditionelt bliver brugt af diverse indfødte jægerstammer i Afrika som et appetitdæmpende middel, der kan hjælpe dem gennem de hårde forhold i ørkenen. Det er siden blevet populært i brugen af slankepiller.

Yerba mate er en anden urte-stimulans, der hyppigt forekommer i te og pilleform. Det påståes at planten kan tvinge din mavesæk til at holde på maden længere, hvilket giver dig en mæthedsfølelse, som rækker længere.

Chromium picolinate siges at kunne sænke appetitten, forbrænde flere kalorier, sænke kropsfedtniveauet og øge din muskelmasse. Der er dog ikke nogle helt klare undersøgelser, der beviser alle disse påstande endnu.

Det du skal huske ved slankepiller

Nu ved du lidt mere om, hvordan pillerne fungere i din krop. Men som vi altid siger, så er der ingen let løsning til en sund og flot krop. Det handler generelt om at ændre livsstilen, hvor du sørger for at få masser af frugt og grønt i din kost. Du kan fylde din krop med så mange tilskud, som du vil, men du kommer blot til at smide dine penge væk, hvis du spiser fastfood flere gange om ugen.

LÆS OGSÅ:

Koffeinpiller | Dette skal du vide om koffeinpiller

CLA | Sådan hjælper conjugated linolic acid til dit vægttab

Kokosvand | Her er 8 fordele ved Kokosvand som du måske ikke kendte?

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *