Kokosvand

Kokosvand | Her er 8 fordele ved Kokosvand som du måske ikke kendte?

Jaja, tænker du nok. Kokosvand er da ikke en nyhed, og det har været kendt længe. Og ja, du har ret, men vi er stadig helt vilde med kokosvand og dens mange hjælpsomme fordele, så vi kan slet ikke få nok af det. Hvis du stadig er en af de få, der ikke har opdaget de mange fordele, som kokosvand har, så læs med her, hvor vi har fundet 8 gode fordele ved den dejlige drik.

1. Kokosvand hjælper dig med at tabe vægt

Kokosvand

Fedtindholdet i kokosvand er så ekstremt lavt, at du kan drikke rigeligt af det, uden at du bør bekymre dig om at tage de ekstra kilo på. Derudover er det også appetitnedsættende og giver dig en mæthedsfølelse på grund af de mange rige næringsstoffer.

2. Det styrker din hud

Lider du af acne eller andre små hudproblemer, kan kokosvand være en hjælp. Hvis du påfører lidt på de udsatte områder, da det kan hjælpe med at rense og gendanne huden. Udover det, så er det også fugtgivende, hvis du påfører det på huden, men også hvis du drikker det, hvor det vil hjælpe huden med at fjerne fedtgivende olier. Det er en dokumentere, hvilket også er grunden til, at mange af de bedste skønhedsprodukter såsom ansigtscremer, shampoo, balsam og lotions ofte indeholder kokosekstrakt.

3. Kokosvand hjælper mod tømmermænd

Kokosvand

Næste gang du går lidt for hård til den på din bytur, og indtager lidt mere alkohol end hvad er godt for dig, så sørg for at have noget kokosvand klar i køleren. Udover at det er en dejlig og forfriskende drink, så er det også med til at erstatte de essentielle elektrolytter i kroppen, der bliver skyllet ud, hvis du urinerer for ofte eller kaster op som følge af for meget alkohol.

4. Det hjælper kroppen med at fordøje

Har du svært ved at fordøje din mad, så er kokosvand en let og naturlig hjælp mod dette. Vi hører ofte, at fuldkorn er med til at hjælpe kroppen med at fordøje, og det skyldes jo det høje indhold af fiber. Kokosvand indeholder også et højt koncentrat af fiber, hvilket giver samme effekt som fuldkorn – bare bedre. Derudover er det fremragende, hvis du også lider af sure opstød.

5. Kokosvand booster hydreringen

Ingredienserne i kokosvand er mere effektive til at hydrere kroppen end de mange forskellige varianter af sports- og energidrikke. Det giver sig selv, at kroppen mister meget mineralright væske, når du er i gang med en intens træning. Kokosvand er en fremragende drik til dette formål, da den med omkring 285mg potassium og 5mg naturlige sukker per glas hjælper dig med træning. Modsat indeholder en typisk læskedrik kun halvt så meget potassium og op til fem gange så meget sukker. Derudover har den også et lavt saltindhold i forhold til disse læskedrikke.

6. Det formindsker dit blodtryk

Kokosvand

Kroppens elektrolytter spille en direkte faktor, når det kommer til dit blodtryk. Hvis din krop ikke producerer nok elektrolytter, så har du risiko for at få for højt blodtryk. Da vandet indeholder rigelige mængder af elektrolytter, så er det en fin måde at holde kroppens niveau i balance. Det anbefales at man starter dagen med kokosvand, så man fra start sætter kroppens balance på plads.

7. Kokosvand er rig på næringsstoffer

Som vi nævnte før, er kokosvand rig på elektrolytter. Den indeholder faktisk fem slags, der alle eksisterer i kroppen – calcium, magnesium, fosfor, potassium og sodium. Grundet denne unikke komposition, så kan mennesker med alle mulige forskellige sygdomme, nyde denne drik.

8. Det er kompatibel med blod

Denne fantastiske drik er isotonisk med mennesker blod, hvilket betyder at det indeholder stort set den samme mængde salt og mineraler. Derfor er kokosvand også egnet til at hurtigt at hydrere kroppen i nødssituationer, hvis det bliver administreret intravenøst. Faktisk er det så udbredt og billigt, at det ikke er et sjældent syn for tredjeverdenslandene at bruge dette for at redde liv.

9. Hvor meget bør du drikke?

Væsken er ikke skadeligt, og selvom det har mange næringsmæssige fordele i forhold til almindeligt vand, så er der alligevel omkring 45-60 kalorier per servering. Det er selvfølgelig ingenting i forhold til de søde læskedrikke fra supermarkedshylderne. Så det er en bonus, hvis du kan skifte disse ud med ren kokosvand. Kokosvand kan let drikke for sig selv, men det er også perfekt at bruge som mixer til for eksempel cocktails, og det smager også vidunderligt, hvis du ejer en Sodastream og kan give det lidt brus.

Ønsker du at nyde vandet direkte fra kokosnødden, så undgå for alt i verden at tage en, hvor skallen er brun. da dette er en indikation at den er moden. Tag i stedet en af de unge kokosnødder, der har en grøn overflade, da disse normalt indeholder langt mere væske. Du kan teste denne teori ved at holde en op til øret og ryste den for at finde ud af, hvor meget væske der er i den.

Føler du dig fristet til at komme i gang med kokosvand?

Så kan du købe billigt kokosvand her – Klik her og se det storeudvalg

LÆS OGSÅ:

Slankepiller| Sådan virker slankepiller på din krop

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *