Sådan fik 51-årige Janet Jackson sin figur tilbage, kun 8 måneder efter hun fødte.

Man behøver ikke slække på sine fitnessmål, uanset hvilken alder man har. Det er superstjernen Janet Jackson et fremragende eksempel på, og her fortæller hendes personlige træner, hvordan hun fik Janet i tip top-form og klar til turné på bare få måneder.

af: Redaktionen

For at komme tilbage i turné-form direkte efter hun fødte sin søn, var Janet Jacksons træningsregime fokuseret på intensitet. Det fortæller hendes personlige træner Paulette Sybliss til People.com.

Sybliss fortæller, at den 51-årige sangerinde var opsat på at komme i form igen, efter hun fødte sin søn Eissa den 3. januar i år.

”Det var mit mål, da jeg planlagde træningsprogrammet. Det handlede ikke kun om at få hende til at se godt ud, men også at få hende i form til at bevæge sig, mens hun taler og synger. Hun er en kunster, som synger og danser – det er ikke det ene eller det andet”, fortæller Sybliss.

Janet Jackson
Janet Jackson på turné i august 2017.

Ingen konditionstræning overhovedet

Janet Jackson hoppede i træningstøjet, kun otte uger efter hun fødte, og hun trænede med Paulette Sybliss minimum fire gange om ugen i mellem 45-60 minutter.

Sybliss fortæller, at hun fokuserede deres program på vægttræning – og ingen konditionstræning.

”Folk bliver tit overrasket, når de hører mit program til Janet, men vi lavede ingen konventionel konditionstræning overhovedet, da vi trænede sammen. Det var kun træning med vægte”.

”Når du arbejder med dine muskler på den måde, vil din krop fortsætte med at forbrænde kalorier. Når du træder op på et løbebånd, forbrænder du selvfølgelig nogle kalorier, mens du træner, men det sekund du træder af maskinen, stopper din krop også forbrændingsprocessen. Så mit ultimative mål var, at når hun ikke var i træningslokalet med mig, skulle hendes krop stadig arbejde”, fortæller Sybliss.

En anden fordel, Janet Jackson kunne mærke ved den intensive træning, var, at den rustede hende bedre til intensiteten af at optræde live til en energisk koncert fyldt med, dans to timer om dagen, flere gange om ugen.

”Jeg husker, at hun på et tidspunkt sagde til mig, at det føltes som hendes koreografier, fordi det netop er intenst, efterfulgt af en kort pause, så op i et intenst niveau igen, så en kort pause. Og det er netop sådan, jeg planlagde mine workouts – det var det, jeg ville opnå”, fortæller Sybliss.

 

Udfordrende, men effektiv træning.

Selvom Janet var dedikeret til at komme tilbage til sin kendte vaskebræts-mave, så var det ikke altid, hun just elskede at træne. Sybliss grinte, da hun blev spurgt, om Janet havde en yndlingsøvelse.

”Jeg tror, rygøvelserne var hendes favoritter, hvis jeg skal gætte. Men alle de øvelser, jeg havde forberedt, var alle udfordrende. En ting er sikkert, og det var, at hun bestemt ikke så frem til nogle af ben-øvelserne. De var utroligt intense, men det skal de jo netop også være. Jo større en muskelgruppe, jo mere skal du jo også arbejde for at mærke, at det virker. Men det var til gengæld også der, hvor vi rigtigt gik i dybden med det og fik brændt kalorier af”.

Alligevel fortæller Sybliss, at Janet udførte et fantastisk arbejde med eksempelvis enarmede ro-øvelser, som hjalp med at tone hendes skuldre og forme hendes arme.

Sybliss er med, når Janet Jackson nu er i gang med sin amerikanske turné, og hun fortæller, at de i øjeblikket fokuserer på vedligeholdelsen af den flotte figur.

”Mit mål som hendes personlige træner er, at sørge for at hun holder sig i god form, og at hun er sund. Hun har stadig over 40 shows tilbage på sin tur. Du kan sammenligne det med en professionel atlet – de er stærke, og deres kroppe er i topform, men de er ofte meget tæt på at få en skade, så mit arbejde er at sørge for, hun holder sig stærk og sund på resten af turen”.

https://www.instagram.com/p/BZzOS2igEgF/

Paulette Sybliss (2. fra venstre) med Janet Jackson og hendes dansere

 

 

LÆS OGSÅ:

The Rock overvejede en MMA-Karriere

 

 

 

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *