The Rock overvejede en MMA-karriere

Efter en langsom start på skuespillerkarrieren, overvejede The Rock at træde ind i ”The Cage” og starte en karriere indenfor MMA (Mixed Martial Arts). 

En række professionelle wrestlere har tidligere prøvet kræfter med MMA. Navne som Brock Lesnar, Dave Bautista og Bobby Lashley er eksempler på tidligere wrestlere, som forsøgte sig med Mixed Martial Arts.

Dog er det først for nyligt kommet frem at Dwayne ”The Rock” Johnson næsten blev en af dem.

The Rock forklarer hvorfor han overvejede dette karriereskift:

”Jeg tænkte at jeg havde opnået alt jeg ville opnå i WWE, min filmkarriere går ikke helt efter planen, hvad gør jeg? Jeg tænkte, hmm måske UFC” fortæller The Rock til UFC Unfiltered.  

”I mit hoved følte jeg at der var mindst en 2-årig proces forude, før jeg overhovedet ville komme ind i UFC. Jeg var ikke helt sikker på hvad jeg ville, og hvilke typer personer jeg ville omgås med på det tidspunkt, så idéen fisede stille og roligt ud, og jeg fortsatte min vej med at lave film”.

På det eneste, har Dwayne Johnsons filmkarriere handlet om at filme Rampage og Skyscraper. På trods af hans massive succes, tænker The Rock stadigvæk på hvordan livet kunne have set ud, hvis han havde valgt at springe ind i UFC Octagon-ringen.

Det står klart, at hovedårsagen til The Rock droppede UFC-karrieren var at han ikke er meget for at få tæv. ”Jeg har virkelig, virkelig aldrig kunne lide at blive slået i ansigtet. Faktisk, så hader jeg det”.

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *