Nyheder | Der er noget i dit køkken, der kan have gjort din penis mindre

Perfluoralkylforbindelser (PFC’er) er en gruppe af kemikalier, hvis unikke atomegenskaber bliver brugt til at gøre mange daglige produkter mere bekvemme. Mest mærkværdigt udgør PFC’er nonstick-belægningen på køkkengrej, giver vand-, olie- og pletafvisende overflader på stoffer og tæpper, og bruges til at skabe en fedtbestandig emballage til fedtede fødevarer.

Alligevel, som så mange ‘mirakel’-kemikalier opdaget eller skabt i det 20. århundrede, har PFC’er nogle alvorligt uhyggelige virkninger, som vi først for nylig har begyndt at dokumentere og forstå.

En voksende bunke af bevismateriale har allerede helt overbevisende fastslået, at PFC’er kan skade det menneskelige reproduktive system ved at forstyrre kroppens hormonbalancehormonsignaleringen.

I en nyere undersøgelseI den seneste, og absolut mest håndgribelige, undersøgelse af kemikaliernes indvirkning, har et hold fra Padua i Italien opdaget, at unge mænd, der voksede op i et område med PFC-forurenet drikkevand, både har betydeligt mindre penisser og dårligere sædkvalitetmindre fertil sæd, end andre mændde der voksede op med rent vand.

Veneto-regionen, hvor Padua-provinsen ligger, er en af fire områder i verden, der er kendt for at være stærkt forurenet med PFC’er. De andre medlemmer af denne deprimerende klub er Dordrecht-området i Holland, Shandong-distriktet i Kina og Mid-Ohio-dalen i West Virginia, hvor et DuPont-anlæg dumpede en masse affald i en flod (samtidig med at de dækkede for beviser for faren ved PFC’er).

Kemikaliet blev første gang fundet i 1977, og forskere mener, at det er så svært at nedbryde, at det højst sandsynligt vil eksistere på jorden, længe efter at menneskeheden er blevet udryddet.

Det er svært at undgå kemikaliet 100%, men indtil brugen af PFC bliver bandlyst, og vi finder en måde, hvorpå vi sikkert kan fjerne kemikaliet fra kroppen, så er det bedste, du kan gøre for dig selv og din penis, at kigge efter produkter med, hvor der specifikt står ”PFOA-free” på emballagen.

LÆS OGSÅ: 

Her er den perfekte penis – ifølge 105 kvinder

Hvilken kropstype har du?

Klamydia | Her er de symptomer, du ikke bør ignorere

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *