Smukke og veltrænede kvinder, vi er vilde med på Instagram

Instagram er godt til mange ting: at dele fitness motivation, inspiration, tips og videoer. Og af og til sker det, at man falder over lidt eye-candy. I dag vil vi hylde de kvinder, som motiverer os til at leve en sundere livsstil, og som ser hamrende godt ud, mens de gør det. Tjek disse skønne damer ud:

@Massy.arias

Massiel “MankoFit” Aries er en personlig træner, der er bosat i New York.

Med sine fitnessråd, workouts og videoer har hun mere end 2,5 millioner følgere på Instagram.

Følg hende her

@FollowTheLita

Lita Lewis er født i Los Angeles, opvokset i Australien og træner alt fra CrossFit til fodbold og gennemfører endda triathlons. Hendes instagramside har mere end 500.000 følgere.

Følg hende her

@JenWiderstrom

Hende her har tidligere haft titlen som American Gladiator. Fitnessekspert Jen Widerstrom er en af de nye trænere på det amerikanske realityprogram The Biggest Loser, som handler om, hvem der kan tabe mest vægt hurtigst. Hendes instagramside har over 200.000 følgere.

Følg hende her

@JenSelter

Jen Selter har helt sikkert gjort sig fortjent til sine mange instagram følgere. Ikke mindst fordi hun har dedikeret hele workouts til sin bagdel, men også fordi hun tilegnes skabelsen af “the butt selfie”. Og for det siger vi mange tak!

Hun har mere end 12 millioner følgere på instagram, hvilket er mere end bl.a. Barack Obama.

Følg hende her

@HannahBronfman

Hannah Bronfman er model, DJ, entrepreneur og selverklæret fitness entusiast.

Blandt flotte billeder, er Hannahs side, med over 400.000 følgere, altid god til at dele billeder af lækre og sunde måltider.

Følg hende her

@ClaudiaSampedro

Model Claudia Sampedro ligner lidt et medlem af Kardashian-familien. Hun er model og det perfekte mix mellem skønhed og fitness. Hun har over 1 million følgere på instagram.

Følg hende her

@AnastasiaAshley

Hvis du følger den profesionelle surfer Anastasia Ashleys side, kan du være sikker på at motivere dig selv til at holde sommerkroppen. Hendes feed er fyldt med bikinibilleder, hvor hun kaster sig ud i bølgerne på sit surfbræt.

Med sine over 1 million følgere, er hendes fans ikke kun vilde med den gode havudsigt.

Følg hende her

@Anadeliafitness

Ana Delia De Iturrondos har en killer body, som er et resultat af IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness) træning. Hun er ikke kun shredded men også gudesmuk.

Med sin killer body og fitness billeder/videoer har hun over 500.000 følgere.

Følg hende her

Det var nogle af vores favorit fitnessdamer. Skynd dig ind og følge dem, hvis du mangler lidt motivation eller hvis du bare mangler lidt lækkert at kigge på.

LÆS OGSÅ:

Kendiskroppe | Sådan træner supermodellen Gigi Hadid

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *