16 typer, du ser i fitnesscenteret – Del 1

Træningscenteret er ikke længere forbeholdt som yndlings-hangout-sted blandt bodybuildere, der pumper jern. I stedet er træningscenteret blevet en smeltedigel af mennesker og personligheder på godt og ondt. Og det er kun godt, fordi det betyder, at sundhed og fitness er blevet mere almindeligt blandt den brede befolkning. Samtidig er træningscenteret også blevet hjem til et utal af moderne maskiner og unikke holdtimer, så der er noget for enhver smag. Så hvad sker der, når man samler alle disse forskellige træningsformer og -typer på et og samme sted? Du får en smuk mikrokosmos af verden omkring dig (eller i det mindste den by, hvor dit center ligger i). Uanset personligheder og specifikke mål har alle i træningscenteret én ting til fælles: De er der for at forbedre deres fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære. Her er 16 typer af mennesker, som du sandsynligvis er stødt på i dit center.

 

1. Den ivrige mobilafhængige

 

Denne person er stolt af sine hurtige svar på telefonen. Men du kan vædde på, at de gør mere end blot at sende tekstbeskeder. Denne type hopper på sociale medier, lytter til sin yndlings podcast og tjekker sportsresultater hurtigere, end du kan nå at afslutte dine squats. Kan du bebrejde dem? Det er nemt at blive distraheret, og ærligt talt så har folk nogle gange brug for distraktionen for at komme igennem deres LISS cardio. Som bonus, er dette personen, du skal spørge, hvis du er nysgerrig på de nyeste fitness og kost-apps!

 

2. Selfie-tageren

But first – let me take a selfie! Du kan være uheldig og fange denne type under deres #sweatyselfie i omklædningsrummet eller finde dem i frivægtssektionen, hvor alle ved, at belysningen er perfekt til at fremhæve fysikken. Du kan blive fristet til at blive irriteret over dem, når de spærrer for spejlet alt for længe. Men se på det på denne måde: Deres Instagram-profil kan være det, der motiverer deres følgere til at komme ud af sofaen og ind i træningscenteret! Og lad os da bare være ærlige – man må godt være stolt af sin krop, når man lægger så meget arbejde i det!

 

3. Pigen der løfter

I de seneste år har vi set meget mere af denne type pige, og vi håber, at tendensen fortsætter! Dette er pigen henne ved squat racken, som ved, at bare fordi hun løfter tunge vægte, så gør det hende ikke “mandlig”. Hun er på mission for at nå sine mål, og ingen kan stoppe hende. Hendes selvtillid gør hende til tider til en skræmmende træningstype, men vi lover, hun er meget flinkere, end hvad hendes intense træningsansigt viser. Du skal bare aldrig afbryde hende midt i et sæt.

 

4. Den højlydte grynter

Jo mere de grynter, desto mere kan de løfte. (Nej, det er faktisk bevist videnskab!). Og at løfte tunge genstande er deres hovedsaglige grund til at træne. Disse fitness-fanatikere går aldrig ubemærkede hen. Det kan selvfølgelig være mega-distraherende, men det er bare deres måde at få mest muligt ud af deres træning på. Bliv venner med dem, for hvis du nogensinde løber tør for benzin i din bil, vil de med glæde være den, der skubber din bil til nærmeste tankstation.

 

5. ”In the zone”-typen

Når hovedtelefonerne ryger i, og musikken bliver tændt, skal du passe på! Resten af verden ophører med at eksistere for denne type, og det handler herfra kun om business. De er i den mentale træningszone, og deres musik skal motivere dem til at krydse målstregen (enten bogstaveligt eller billedligt). De lip-syncer og head-bopper gennem hele deres træning fra start til slut. Er du nysgerrig på de bedste Spotify-spillelister til ben-dag eller en løbetur i skoven? Så er det denne person, du skal spørge!

 

6. Træningsparret

Ja, teknisk er der her take om to personer, men i træningscenteret fungerer de som en enkelt enhed. Det er en del af parrets forhold, at de træner sammen, og det styrker deres bånd. De gør alt sammen allerede, så hvorfor ikke træne sammen også? De fleste af os hader dem lidt, mens nogle af os er misundelige på hvad de har. Det er meget usandsynligt, at du nogensinde vil spotte den ene af disse alene i træningscenteret. De er nemlig stærkere sammen, da de motiverer hinanden til at gøre deres allerbedste.

 

7. Bodybuilderen

Spotter du denne målrettede type i træningscenteret, kan det tjene som en seriøs motivation. Træningscenteret er hans hellige sted, og han tager sit træningsprogram og ernæring meget alvorligt, hvilket er tydeligt fra det markerede og muskuløse udseende. Han går normalt rundt med en spandfuld vand og er iført tøj, der viser den hårdt tjente fysik. I mellem sæt kan du finde ham posere og flekse foran spejlet med en beundringsværdig tillid. I modsætning til Instagrammeren, så er det dog vigtigere for bodybuilderen, at han selv beundrer sin krop fremfor at andre gør. Og det er der jo intet i vejen med.

 

8. Skønhedsdronningen

Hun er definitionen af glam. Hendes makeup og hår er altid perfekt, og hun synes aldrig at svede – i stedet gløder hun. Maybe she’s born with it, eller måske er det bare den nye highlighter, hun har på. Hun er typen, der går op i sit udseende, og det er både sin krop og sit tøj. Hun bliver motiveret af at have spritnyt træningstøj på, og det hjælper med hendes ydeevne i træningscenteret. Det kan godt være, hun ligner en skønhedsdronning, men tag ikke fejl – hun er der for at give den gas, så du skal ikke undervurdere hende. Er du i tvivl om de bedste mærker indenfor træningsgear, så er det hende du skal spørge.

 

LÆS OGSÅ:

Træning & Sex | 6 måder din træning gør underværker for dit sexliv!

Cannabis | Sådan påvirker det dit sexliv at ryge pot

Fie Sølverblad | “Det skal være lysten, som driver en til værket”

 

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *