6 lette måder, du hurtigt kan brænde 100 kalorier på

Det kan godt være, det ikke lyder af så meget, men hvis du brænder 100 kalorier her og 100 kalorier der, så tæller det hele jo sammen til et større løb. Ligesom det danske ordsprog siger; mange bække små, gør en stor å.

 

Et pund fedt (cirka 450 gram) indeholder 3500 kalorier. Den eneste måde du kan forbrænde det på er ved at skabe et underindtag af kalorier. For at beholde dine muskler, skal du altså spise mad med mindre kalorier, men resten skal komme fra konditionstræningsformer, der forbrænder fedtet.

 

Et hvert skridt tæller! Her er seks lette måder, du kan få et omvendt kalorie-boost.

 

Tag trapperne

I gennemsnit kan 15 minutters trappe-gang brænde omkring 140 kalorier. I stedet for at tage elevatoren eller rulletrapperne, så tag derfor trapperne i stedet. Så længe du har adgang til trapper, så sæt en alarm på 15 minutter, og gå op og ned af trapperne. En hurtig og let workout.

 

Løb i stedet for at gå

Hvis ud løber i bare 5-7 minutter, vil det brænde over 100 kalorier. Hvis du bare går på løbebåndet, så tager det næsten dobbelt så lang tid at brænde de samme kalorier. Giv den ekstra gas. Og løb udenfor i stedet. Hvis du løber på stranden, så brænder du næsten dobbelt så mange kalorier som på løbebåndet.

 

Lav havearbejde

Her er en pligt, du ikke bør springe over. Hvis du har baghave eller kolonihave, er det kalorier at forbrænde her. At fjerne ukrudt, rive faldende blade eller grave i mindre end 10 minutter, efterlader sig svedig og 100 kalorier fattigere. Tricket er, at du skal se havearbejdet som et træningscenter og gå hårdt til den i stedet for at arbejde langsomt og stadigt.

 

Prøv calisthenics

Calisthenics er en øvelse, hvor du kun bruger din egen kropsvægt som modstand. En enkelt runde af disse øvelser vil forbrænde over 100 kalorier. Hvil i 20 sekunder mellem øvelserne.

 

  1. Kropsvægt squats – 1 min
  2. Kropsvægt lunges – 1 min
  3. Sprællemænd – 1 min
  4. Burpees – 1 min
  5. Push-ups – 1 min

 

Tag en svømmetur

Ja, det er ikke alle, der har adgang til denne, men den er værd at nævne. Hvis du svømmer i 12 minutter, så forbrænder det mere end de 100 kalorier. Svømning er også en fuldkrops-øvelse, der hjælper dig med at træne næsten enhver muskel i din krop. Svømning er en fantastisk måde at få din konditionstræning afviklet på, uden at du skal være bange for at skade dine led.

 

Støvsug

Hvis du støvsiger dit hjem i 30 minutter, så forbrænder du faktisk de 100 kalorier samtidig med, at dit hjem er rent og nydeligt. Du kan faktisk forbrænde en del kalorier ved at lave daglige gøremål rundt omkring derhjemme, så de sure pligter skal måske tages med et smil fremover.

 

Hvis dit mål er at forbrænde det maksimale antal kalorier om dagen, så kræver det du kommer op og bevæger dig. Gør ekstra ting derhjemme, tag trapperne i stedet for elevatoren, og gå hen til supermarkedet i stedet for at tage bilen. Du behøver ikke være bundet til konditionsmaskinerne i centeret – tænk ud af boksen og få forbrændt de kalorier!

 

LÆS OGSÅ:

19 fitnessregler, der kan hjælpe med at holde dig i form

Hydrerende madvarer | 10 madvarer, der holder dig hydreret henover sommeren

Yoga | Derfor skal du i gang med yoga

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *