Kendte | Jennifer Lopez droppede sukker og kulhydrater i 10 dage

Jennifer Lopez opdagede, at hun var totalt afhængig af sukker, da hun droppede sukker og kulhydrater fuldstændig på en 10 Day Challenge.

 

Du har sikkert allerede hørt om Jennifer Lopez og Alex Rodriguez imponerende 10-dages, nul sukker, nul kulhydrater-udfordring. Parret delte hvert trin af deres rejse på Instagram og overbeviste på den måde også andre celebs om at deltage i udfordringen!

Jennifer Lopez har fortalt, at det faktisk var hendes personlige træner Dodd Romero, der havde foreslået udfordringen som et led i forberedelserne til en kommende film. I et interview med TV-værten Ellen (DeGeneres, red.) fortalte hun, at hendes personlige træner havde sagt, ”lad os gøre noget, lad os hæve barren”.

Romero vidste godt, at det var meget at bede om, da en stor del af Jennifer Lopez’ kost består af netop sukker og kulhydrater, men alligevel blev de enige om, at hun helt skulle droppe begge dele i ti dage. Det viste sig at være rigtig, rigtig svært for stjernen.

 

Så hårdt var det

Det mest uventede for J. Lo var imidlertid, hvor hårdt hun blev ramt af det både fysisk og mentalt. Om at droppe sukkeret 100% sagde hun: “Ikke alene får du hovedpine, men det føles som om du er i en alternativ virkelighed eller et andet univers”. Selvom hun ikke havde lyst til at indse det, så blev det meget åbenlyst for hende, at hun var dybt afhængig af sukker, fordi hun ganske enkelt tænkte på det konstant. “Hvornår kan jeg få sukker igen? Jeg skal have kager og så skal jeg have brød og så skal jeg have brød med smør,” var tanker, der konstant løb gennem Jennifer Lopez’ hoved i begyndelsen af udfordringen.

Heldigvis lærte hendes krop at tilpasse sig diæten. Det var virkelig svært i begyndelsen, hvilket var den helt store test. Selvdisciplin var den eneste vej frem og hun var nødt til hele tiden at berolige sig selv ved for eksempel at sige, “det er kun 10 dage, du kan klare det,” og på den måde indstillede hun sig selv på, at selvom det bliver hårdt, så kommer slutningen nærmere og nærmere.

Løbende fandt hun ud af, at det var helt værd. Hun oplevede at hun følte sig mindre og at hendes oppustethed begyndte at aftage sig, hvilket føltes rigtig godt. Faktisk føltes det så godt, at stjernen udskiftede sin sukkerafhængighed med en afhængighed af at føle sig godt tilpas. “Du bliver også afhængig af den følelse også,” har hun fortalt.

 

Eftermælet af udfordringen

Efter at have gennemført udfordringen og efterfølgende gå tilbage til sin regelmæssige kost, opdagede Jennifer Lopez at hele hendes tilgang til sukker også havde ændret sig. Da hun efter de 10 dage igen måtte spise sukker og kulhydrater, viste det sig at hun slet ikke havde den samme store lyst til det længere. Tværtimod havde hun lyst til at prøve udfordringen igen. Og igen. Første gang var hård, men på den lange bane er det noget, hun tror, hun godt kan vænne sig til.

Tip: Hvis du er ligesom Jennifer Lopez og har lyst til at kvitte din sukkerafhængighed, så er ‘en kold tyrker’ ikke den bedste løsning for alle. Hvis man er vant til at spise sukker hver dag og måske har levet sådan i årevis, så er det bedre at fokusere på at tage små skridt i den rigtige retning. Så i stedet for at spise chokolade hver dag, er det et godt tip at droppe mælkechokoladen, der ofte indeholder store mængder sukker og fedt, og i stedet udskifte den med et enkelt stykke mørk chokolade som kan nydes hver anden dag og derefter arbejde sig hen mod helt at droppe sukkeret trinvis.

 

LÆS OGSÅ:

Krop | Gæt hvad denne madvare kan gøre ved en helt bestemt kropsdel

Sådan fik 51-årige Janet Jackson sin figur tilbage, kun 8 måneder efter hun fødte.

Hollywoods lækreste | Jennifer Lopez’ utrolige krop

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *