Dragon Flags | Få en Mavemuskler som Bruce Lee


Byg en seriøs sixpack med Bruce Lee’s favorit øvelse, Dragon Flags.
Når vi nævner Dragon Flags, bliver vi nød til at give et shout out til kung fu kongen, som blev kendt for sin sixpack – nemlig Bruce Lee. Ingen kan nægte at Bruce Lee’s fysik var i verdensklasse. Til forskel fra de fleste gutter, var Bruce Lee ikke bare ripped, han var stærk. En af nøglerne til hans styrke, var at han benyttede avancerede kropsvægtsøvelser i sin træning. En af disse øvelser var Dragon Flags.

Er du endnu ikke overbevist, om at dragon flags er noget for dig? Så lad os namedroppe at Rocky fra Rocky IV (selvom Rocky III var den bedste!) Stalone var i sin topform, og for at vise alle hvor hårdt han trænede, tog han Dragon Flags i brug.

Dragon Flags udføres ved at holde godt fast i en træningsbænk eller en hård overflade, mens du låser dine arme i en fast position. Du løfter dine ben, som om du udfører en omvendt mavebøgning. Derfra sænker du dine ben, mens du undgår at lade nogen af dine kropsdele røre ved bænken, undtagen din øvre ryg. Det gør øvelsen meget hårdere. Du sænker dine ben, indtil de er lige over bænken. Et andet vigtigt tip er, at du IKKE må bøve hoften, når du løfter benene, men du i stedet løfter hele din krop, og sænker den i en lige linje.

HVORFOR ER DRAGON FLAGS GODE?

Dragon Flags rammer hele din overkrop, og dermed hele din core. Isolerede bevægelser, som forsøger at ramme enkelte muskler er ikke så effektive, som øvelser der rammer hele overkroppen. Fordelene ved dragon flags er, at du vil opleve mere styrke i squats, dødløft, bænkpress, clean & press og så videre. Er du stærk i dragon flags, vil du med andre ord være en stærkere version af dig selv.

HVORNÅR SKAL JEG LAVE MINE DRAGON FLAGS?

Du skal typisk køre dem efter din træning. Der er også mange athleter, som har brugt dragon flags til opvarmning. Dragon Flags er en hård øvelse, og kræver pauser mellem dine sæt, for at du kan udføre dem korrekt.

JEG KAN IKKE UDFØRE DRAGON FLAGS, HVAD GØR JEG?
Du kan ændre lidt på Dragon Flag øvelsen for at gøre den nemmere, hvis du ikke kan udføre dem. Det kan tage lang tid at lære, at lave dragon flags på normal vis. Start med at have fokus på den negative fase af løftet. Sænk dine ben så langsomt. Når du kommer helt i bund, så hiv dine knæ op mod brystet, i stedet for at hæve dine ben. Løft herefter benene op til en stærkt position, og sænk dem langsomt igen.

DRAGON FLAGS – SÅDAN GØR DU
Her ser du en rigtig god øvelse, hvor der bliver uført 5 stærke reps af dragon flags

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *