pot

Cannabis | Sådan påvirker det dit sexliv at ryge pot

Der er sket meget for legalisering og populariteten blandt pot verden over. For 20-30 år siden forbandt man det oftest med kriminalitet og misbrug, men nu bliver det mere og mere legalt at ryge verden over. Med den stigende popularitet er der også et spørgsmål, der vækker folks nysgerrighed. Hvordan er det lige med forholdet mellem marihuana og sex? Her har vi samlet lidt om, hvordan pot kan påvirke de forskellige aspekter af dit sexliv!

 

Hæmninger

Mange pot-entusiaster fortæller, at pot gør dem mere afslappede, samtidig med det sænker deres angst og seksuelle hæmninger. De fortæller, at der er større interesse for at udforske seksuelle aktiviteter, de måske har været for sky til at prøve i normal tilstand. Angstens evne til at påvirke en persons sexliv bør ikke undervurderes. En lille angstlindring ved hjælp af pot kan være lige, hvad du har brug for at få et endnu bedre sexliv.

Men ligesom alkohol, kan for meget pot have den modsatte virkning. Paranoia, en af ​​de mest typiske reaktioner på pot, gør ikke sex til en sjov oplevelse. Andre mennesker oplever, at i stedet for at få dem til at føle sig afslappede og uhæmmede, giver pot dem følelser af bekymring og angst.

Den effekt, som du vil opleve pot vil have på dine seksuelle hæmninger, tager formentlig udgangspunkt i den virkning, som pot har på dig generelt. Hvis du plejer at være afslappet og glad når du ryger pot, vil du nok synes bedre om at dyrke sex på pot. Hvis pot derimod gør dig nervøs og paranoid, er det nok ikke en god ide at ryge, da det nok ikke vil sænke dine seksuelle hæmninger.

Sexlyst

Der har ikke været meget forskning specifikt i sammenhængen mellem sexlyst og marihuana. Mange mennesker kommer i et mere seksuelt humør, når pot giver dem mindre angst og færre hæmninger. Men for meget pot kan også forringe din overordnede sexlyst. Det kan være svært at finde motivationen til sex, hvis du pludselig føler dig doven, fordi du har røget for meget pot.

Seksuel frekvens

En nylig undersøgelse foretaget af Stanford University School of Medicine viste, at øget marihuanaforbrug var forbundet med øget seksuel frekvens hos både mænd og kvinder. Forskere fandt en 20% stigning i seksuel aktivitet hos dem, der røg pot i forhold til dem, som ikke gjorde det. Stigningen blev fundet på tværs af alle demografier – uanset alder, race, socioøkonomisk status, uddannelsesniveau og lignende.

Nydelse og Orgasme

Mange fortæller, at rygning af pot under sex gør dem mere legesyge, åbne og forbundet med deres partnere. Ligesom at ryge pot med dine venner kan styrke jeres bånd, på samme måde kan det virke med din partner. Nogle mennesker føler også, at pot øger deres oplevelse af sensation, hvilket gør, at berøringer og kærtegn føles meget mere behagelige. Foria, en af de mest kendte marihuanaprodukter, hævder at hjælpe kvinder med at nå orgasme lettere ved simpelthen at anvende det THC-infuserede middel under samleje.

Desværre er nyhederne ikke så rosenrøde for mænd. Flere studier har knyttet daglig brug af marihuana sammen med erektionsproblemer og manglende evne til at nå orgasme. Det skal dog bemærkes, at det førnævnte Stanford University studie, som er en af de mest grundige undersøgelser hidtil, ikke viste resultater der peger på forringede seksuelle funktioner for mænd.

 

Fertilitet

Forsøger I at blive gravide, så kommer der her nogle potentielt dårlige nyheder: I mindre undersøgeler har man konstateret at regelmæssig marihuanaforbrug (mere end en gang om ugen) reducerer sædcellekvaliteten med så meget som 30%. Forskere har mistanke om, at faldet skyldtes interaktionen af ​​THC med sædcellerne. En separat undersøgelse viste, at selv om kvinden er den, der har røget, kan THC i hendes system påvirke enhver sæd, der kommer ind i kvindens reproduktive system. Forskere har indtil nu tøvet at beskrive dette som en klar årsag, men medmindre du ryger pot af medicinske grunde, bør du overveje at sænke forbruget, indtil I bliver gravide. (Og det er en selvfølge, at det anbefales at gravide kvinder ikke ryger).

 

Afslapning og søvnkvalitet

For de fleste mennesker er energi den største barriere, når det kommer til seksuel aktivitet. Hvis du er udmattet, er det ekstremt svært at komme i det lumre humør. Pot kan ikke kun hjælpe dig med at sove bedre længere sigt, men kan også give dig en øjeblikkelig følelse af afslappelse. For mange mennesker kan det være nok til at kickstarte dit sexliv.

 

Sikkerhed

Der er dog også nogle negative bivirkninger, man bør tage hensyn til, når man blander sex med pot. Pots evne til at nedsætte hæmninger kan også føre til dårlige beslutninger. De sænkede hæmninger gør, at du måske er mere villig til at engagere dig i risikabel adfærd, mens du er høj. Du kan også være glemsom overfor dine sædvanlige seksuelle vaner – såsom at huske at bruge kondomer. Hvis pot har tendens til at sende dig ind i et helt andet højt plan, så bør du undgå at have sex mens du er høj, hvis du ikke er sammen med en betroet partner.

 

LÆS OGSÅ:

6 Madvarer som Booster dit Testosterontal og Øger din Sexlyst

Sex som workout | Tæller sex som workout?

Sex før træning | Er det godt eller skidt for din træning?

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *