16 typer, du ser i fitnesscenteret – Del 2

Træningscenteret er ikke længere forbeholdt som yndlings-hangout-sted blandt bodybuildere, der pumper jern. I stedet er træningscenteret blevet en smeltedigel af mennesker og personligheder på godt og ondt. Og det er kun godt, fordi det betyder, at sundhed og fitness er blevet mere almindeligt blandt den brede befolkning. Samtidig er træningscenteret også blevet hjem til et utal af moderne maskiner og unikke holdtimer, så der er noget for enhver smag. Så hvad sker der, når man samler alle disse forskellige træningsformer og -typer på et og samme sted? Du får en smuk mikrokosmos af verden omkring dig (eller i det mindste den by, hvor dit center ligger i). Uanset personligheder og specifikke mål har alle i træningscenteret én ting til fælles: De er der for at forbedre deres fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære. Her er 16 typer af mennesker, som du sandsynligvis er stødt på i dit center.

9. Hold-drengene

Dette er gruppen af fyre, der parkerer deres biler sammen, træder ind centeret som en kobbel og stort set gør alt i flok. De er ikke svære at finde – normalt er det tre til fem atletiske fyre, der skiftes til at spotte hinanden. De er dem, der slår hinanden kærligt på ryggen mellem sets, og engang i mellem kan du måske høre dem kalde hinanden for ”bro”. Deres humør er højt, og de konkurrerer ofte lidt for sjov med, hvem der kan flexe musklerne allerbedst.

10. Den lidt distræte

Som den velkendte sang næsten siger: ”Oops! They did it again”. De glemte at hæve vægten eller fjerne udstyret til holdtimen. For ikke at nævne dem, der er iført jeans eller deres arbejdssko, fordi har glemt deres træningstaske derhjemme. Vi har alle de dage, hvor vi er lidt glemmelige. Og du skal give disse folk et skulderklap for deres dedikation og indsats på at komme ud og træne på trods af et distræt humør.

11. Observatøren

Med alle disse forskellige typer mennesker i træningscenteret, er det næsten som om, at fitnesscentre er de nye hipster-barer – det perfekte sted at se og blive set. Og denne træningstype finder masser af underholdning i at blotte kigge på folk. Det kan være en kærkommen distraktion mellem sæt, eller underholdning mens du spræller løs på ellipse-maskinen og kigger rundt i centeret for at spotte de forskellige typer. Men pas nu på det ikke tager fokusset fra det vigtige – nemlig din træning!

12. Prins Charming

Arbejder han i centeret? Nix. Men han introducerer sig alligevel lige til alle. Hils på ham en gang, og han vil opføre sig som om, han har kendt dig i årevis. Du kan finde ham stå og småsnakke med forskellige medlemmer, medarbejdere og trænere – før, under og efter hans træning. Han er ganske charmerende og har på en eller anden måde altid noget interessant at tale om. Så vær sikker på at sige hej til ham på vej ud – Han gør din dag lidt bedre!

13. Kardio-dronningen

Måske træner hun til et kommende løb, eller måske er der bare ikke noget andet, der får hendes endorfiner ud som hårde intervaller på kondicyklen. Uanset årsagen elsker denne pige hende noget kardio-træning! Hun er et væsen af vane og finder trøst i at gøre det, hun kender, hvilket i dette tilfælde oftest er en af kardio-maskinerne. Uanset om hun giver den gas på løbebåndet, spinder hjulene godt og grundigt på den stationære cykel eller hamrer igen på romaskinen, så kan du bande på, hun altid får pulsen HELT op – og bedst af alt, så gør hun det altid med et kæmpe smil på læben.

14. #GirlSquad

Girl squad er gruppen af piger, der alle kommer samtidig, bruger en masse tid i omklædningsrummet på at sludre, og alle træner i en samlet gruppe. De deler de seneste kosttips, er helt opdaterede med kendissernes yndlingskure og er enige om, hvilket hold de alle skal springe på næste gang. Er du i tvivl om, hvor de er, finde du dem helt sikkert ved siden af hinanden på yoga-holdet med deres koordinerende træningsoutfits klar til en selfie, der ryger direkte på Instagram. At træne sammen med sine veninder er en sjov måde at sørge for, at man kommer til træning, selvom humøret måske ikke er så højt lige netop den dag.

15. Den bedst klædte

Fra top til tå er denne persons træningsgear helt perfekt, og de lever for at være trendy. De ejer de nyeste sko, det smarteste motionsudstyr og den hotteste teknologi. Men som mange af os nok ved, så er et nyt outfit nogle gange bare det, vi har brug for, for at finde motivationen til at komme lidt oftere til træning. Det passer især, hvis du for nylig har tabt en masse vægt og dit gamle træningstøj ikke længere passer. Og om det er at komme afsted med veninderne eller noget helt nyt træningstøj, så er det jo egentlig lige meget – så længe det giver dig den rette motivation til at få røven i gear igen!

16. Filmeren

Hvis det ikke blevet fanget på video, så skete det ikke! At optage sin træning, og ikke mindst de mange kilo man kan presse, er blevet mere og mere populært på grund af de sociale medier. Selv om dette kan virke irriterende, især hvis du bliver fanget i baggrunden i gang med at lave squads, kan disse videoer faktisk virke inspirerende og vejledende, for deres følgere. Vi følger jo nok alle minimum en person, som vi bliver inspireret af, som ofte poster træningsvideoer på Instagram eller Facebook. Selvom de måske kan virke lidt selvoptagede, så husk på, hvor gode sådanne videoer kan være. Og hvordan kan du blive bedre, hvis du ikke ser og lærer af dine egne fejl?

Fik du læst første del af de 16 typer du ser i fitnesscenteret? Ellers klik her! Og husk nu at tage det hele med et gran salt, ik? 😉

LÆS OGSÅ:

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *