John Cena

John Cena | John Cenas 8 regler i træningscenteret

Vil du have en fysik som WWE-superstjernen John Cena? Så følg hans 9 vægtløftnings-love

 

Trænings-regler

Det er bestemt ikke en overdrivelse at sige, at superstjernen fra WWE, John Cena, virkelig forstår at omfavne det hårde arbejde og dedikation, der ligger i af løfte jern for at opnå en større krop og mere styrke. Bag hver seriøs bodybuilder ligger der et sæt regler og standarder, som de helligt følger for ikke at gå på kompromis med deres træning og altid have målet for øje. John Cena er her ingen undtagelse.

For John Cena er disse de uimodståelige sandheder i træningsrummet – de ultimative regler for hans træningsmanifest, som alle kan overholde. Men altså kun, hvis de er seriøse med at lave nogle ordentlige forbedringer på deres kroppe. Det handler ikke om kompliceret raketvidenskab her; Cenas 8 regler for træningscenteret er lige så enkle, som de er inspirerende. Tjek dem ud her.

 

1) Ingen musik

”Jeg lytter ikke til noget musik, når jeg løfter”, fortæller Cena. ”Jeg lytter heller ikke til noget musik, før jeg går på scenen til en WWE-kamp. Jeg kan bare godt lide at høre publikum”.

 

2) Drop Smith-maskinen

”Det eneste den er god for er som en knagerække til dit overtøj. Den hjælper dig ikke. Den hindrer dig faktisk. Den tvinger dig til at bevæge din krop på en bestemt måde”.

 

3) Elsk dine squats

”Squats er uden tvivl den eneste løftøvelse, som ingen seriøs bodybuilder kan klare sig uden. Punktum. Uden tvivl”, fortæller John Cena med stor overbevisning.

 

4) Forbedr dine svagheder

”Hvis du er i baglårsmuskel-mangel som jeg også er, så sørg for at få udviklet et program, der netop fokuserer på denne del af kroppen. Det er super let”.

 

5) Læg dine vægte væk efter brug

”Din mor arbejder her altså ikke, så husk at rydde op efter dig. Hvis du gør det lille stykke arbejde, der forventes og lægger dit udstyr tilbage efter brug, så viser du også, at du har respekt for stedet”.

 

6) Giv dig selv mere tid til at hele, jo ældre du bliver

”Jeg træner fire gange om ugen. Når den dag kommer, hvor jeg ikke længere kan træne de fire dage om ugen, så går jeg ned til tre gange om ugen. Det er ikke mere kompliceret end det”.

 

7) Prøv nye ting – og vær villig til at være elendig til det for en stund

”Jeg hukser, da jeg begyndte at lave olympiske løft. Jeg kunne simpelthen ikke lave dem. Jeg nåede det punkt i min træning, hvor jeg sagde til mig selv ”lær at lave disse ordentlig, eller drop nogensinde at lave dem igen”. Jeg gik all in og fik dem lært ordentligt. Det var en ydmyg oplevelse, men det endte med at fungere”.

 

8) Læg en ordentlig indsats i det!

”Udnyt din tid i centeret til noget produktivt. Hvis du gerne vil være stor og stærk, så skal du lave de øvelser, som gør dig stor og stærk. Intet resultat uden at lægge hårdt arbejde i det. Sæt dig nogle realistisk og opnåelige mål, og spark så mega meget røv, når du er i centeret, så skal du nok se resultater på ingen tid”.

 

 

LÆS OGSÅ:

Få Arnold Schwarzenegger-skuldre med disse skulderøvelser

Sådan fik 51-årige Janet Jackson sin figur tilbage, kun 8 måneder efter hun fødte.

Kendiskroppe | Træn som skuespilleren The Rock

 

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *