shapewear

Vægttab | De overraskende fordele ved shapewear

Shapewear handler ikke kun om at se slank ud, der er faktisk masser af andre fordele ved at gå med shapewear. Alligevel er den primære grund til at de fleste køber shapewear, at de ønsker at se slankere ud og vil forme kurverne. Men selvom det måske er de mest indlysende fordele, er der flere andre grunde til at en speciel opstrammende beklædningsgenstand kan spille en rolle i din personlige sundhed og lykke.

Her er nogle af de mere overraskende fordele ved shapewear.

Selvtillid og selvværd

Enhver kvinde er smuk, ligesom hun er – og du skal føle dig sexet og selvsikker, uanset din figur og størrelse! 

Shapewear kan hjælpe dig med at se godt ud og forbedre dine naturlige former, samtidig med at dit tøj kommer til at sidde på en mere flatterende måde. Selvværd kan langt hen ad vejen hjælpe med at få succes – både i arbejdslivet og privat. Dine kolleger, venner og kære bemærker det, når du føler dig mere selvsikker og tilpas i din egen krop. Når du respekterer dig selv, er det også mere sandsynligt, at andre mennesker respekterer dig.

Der er masser af tøj, der kan hjælpe dig med at føle dig selvsikker. En all-over shaper under et outfit kan gavne enhver kropstype ved både at slanke taljen, løfte rumpen og brystet samt kontrollere hofter og lår. 

Kropsstøtte

Visse typer shapewear er ikke kun skabt til at slanke og forme din figur, men giver også støtte ved at hjælpe dig med at trække maven ind og sidde eller stå mere rankt. 

Fordelene ved bedre kropsholdning er mange. Fotografer vil være de første til at fortælle dig, hvilken forskel det kan gøre på et billede. Folk med en rank kropsholdning ser nemlig bedre og mere selvsikre ud, hvorimod folk med en dårlig kropsholdning bare ikke har den samme glød. Og det gælder også i det virkelige liv. Ved at stå rankere bliver din opførsel naturligvis mere selvsikker.

En god kropsholdning har også sundhedsmæssige fordele. Ved at mindske belastningen på dine led og rygsøjlen, hjælper det dig med at trække vejret mere effektivt og kan endda forbedre dit humør, energiniveau og din mentale sundhed.

Tætsiddende shapewear, der understøtter din overkrop, kan forbedre din kropsholdning, mens du bærer det. Kig efter en bodyshaper, der bruger fast kompression omkring taljen og understøttes af skulderstropper til en fast, rank holdning.

Øget varme, bedre træningsresultater

En af de ting du vil se, når du bærer et shapewear, er at det får dig til at føle dig varmere. Faktisk er stimulering af varme og sved det, der kan gøre shapewear så effektiv – især ved taljetræning.

Når du bruger shapewear under din træning, stimulerer du termisk aktivitet i huden, hvilket vil stimulere sved og øge intensiteten. Og en svedig træning er en god træning.

Tajleformer, shape-leggings og -toppe er alle musthaves til træningen. De får dig til at se godt ud, uanset om du er i træningscentret eller tager selfies, og du vil opnå en mere effektiv træning.

Supplerende til et vægttabsprogram

Selvom der ikke er noget magisk ved shapewear, der får dig til at tabe sig, kan det spille en vigtig rolle i dit vægttab på flere måder.

For det første, når du bære shapewear, mens du prøver at tabe dig, kan det give dig en vision for en slankere figur og derved hjælpe dig med at holde motivationen oppe. Du finder dig måske meget mindre tilbøjelige til at crave junkfood, når du kigger i spejlet og ser, hvordan en sundere, mere selvsikker version af dig selv ser ud.

En anden måde shapewear kan supplere dine vægttabsmål, er ved at intensivere din træning som nævnt ovenfor. Lav en kombination af cardio af varierende intensitet sammen med styrketræning, parret med en nærende diæt med de rigtige fødevarer, så har du en vinderkombination for bedre sundhed og sundere vægttab!

LÆS OGSÅ:

Community | 9 hurtige: Sådan svarer du igen på bodyshaming

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *