kropsvægtstræning

Fordele Ved Kropsvægtstræning

Vi glæder os allesammen til at ramme fitness igen, men hvis de sidste 4 måneder har lært os en ting, er det, at kropsvægtstræning ikke kun er for nybegyndere. Ikke at de behøvede at lukke alle fitnesscentre, for at vi kunne komme frem til den konklusion. I 2019 fandt brasilianske forskere ud af, at når det kommer til opbygning at muskler, er kropsvægtstræning og resistance training på samme niveau.
Dog skal det siges, at ikke alle kropsvægtsøvelser er ligeværdige. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til de bedste øvelser, så du hvor som helst, når som helst kan arbejde på din drømmekrop!

4 Fordele ved Kropsvægtsøvelser

 1. Kropsvægtsøvelser er altid tilgængelige
  Kropsvægtstræning kan altid modificeres til dit niveau. Om du er nybegynder og øver dig i at tage din første push-up eller om du er en øvet atlet, kan kropsvægtstræning være utroligt udfordrende og gavnligt. Det er også meget ligetil at holde øje med fremskridt, så man kan blive ved med at udfordre sig selv og opbygge styrke.
 2. Kropsvægtsøvelser øger din mobilitet og stabilitet
  Vi er født til at bevæge os, og mobilitet og stabilitet er en essentiel del af vores liv. Vægtløftning kan have mange positive effekter på din krop, men det kan også begrænse din mobilitet. De bevægelser der er involveret i kropsvægtsøvelser kan hjælpe med at øge mobilitet og udfordre kroppens stabilisatorer ved brug af komplette bevægelser. Alt dette kan føre til endnu flere gainz!
 3. Kropsvægtsøvelser er gode til udvikling af teknik og til at undgå skader
  Kropsvægtstræning er en fantastisk måde at finpudse din teknik og form. Vægtløftning kan være utroligt belastende for kroppen og især for leddene. Med kropsvægtstræning belaster du dine led mindre, så du er mindre tilbøjelig til at få en skade, som kan hæmme din træning på længere sigt.
 4. Kropsvægtsøvelser kan udføres hurtigt og nemt
  Nu til dags er tid en mangelvare for næsten alle – effektivitet er essentielt. Heldigvis kræver kropsvægtstræning lidt eller intet udstyr og kan udføres hvor som helst, så du kan klemme det ind i dit program, hvornår og hvor det skal være. Med kropsvægtstræning kan du også kombinere cardio og styrketræning, så du kan få de mest effektive workouts.

Kan man opbygge muskler med kropsvægtstræning?

Det er alt sammen nogle gode fordele, men hvis ikke man kan opbygge ægte, seriøse gainz ved det, hvad er så meningen?
Der kan vi glædeligt fortælle dig, at kropsvægtsøvelser fungerer ligeså godt som at kaste rundt med vægte, når det kommer til at opbygge muskelmasse.
Undersøgelser viser, at muskelvækst kan forekomme uafhængigt af ekstern belastning. Det eneste det kræver for at blive “swole” er at udføre øvelser gennem deres fulde range of motion. Fx kan en squat kun med kropsvægt udført med fejlfri teknik være ligeså effektiv som traditionel vægttræning.

Tjek nogle af vores yndlings kropsvægtstræningsøvelser her:

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *