Kendte | Victoria Beckham holder vægten nede med æblecidereddike

Det er et efterhånden velkendt slanketrick, men hjælper det i virkeligheden at drikke et stort glas varmt vand med æblecidereddike eller tage æblecidereddike-shots før middagen, hvis man vil de ekstra kilo til livs? Lad os kigge på det!

Æblecidereddike er et af Victoria Beckhams tricks til en slank krop. Når det kommer til vægttab, kan æblecidereddike tilsyneladende hjælpe dig med at smide kiloene hurtigere. Mange kendisser, herunder Victoria Beckham, har delt denne metode som et led i at holde figuren slank og kroppen sund.

Kan æblecidereddike hjælpe med vægttab?

Ernæringseksperter siger, “ja, det kan”, fordi det hjælper med at balancere blodsukkerniveauerne. Drikker man æblecidereddike med vand hver dag, hjælper det med hjælpe med at fremskynde vægttab og forbrænde fedtet hurtigere.

Æblecidereddike laves af knuste æbler, der tilsættes gær for at omdanne sukkeret til alkohol. Bakterier tilsættes derefter for at fermentere blandingen. Baktiererne omdanner alkoholen til eddikesyre, hvilket giver æblecidereddiken sin skarpe, syrlige smag og lugt. Produktionsprocessen tager cirka en måned, men nogle producenter kan klare det på en enkelt dag.

I 2009 blev der foretaget en omfattende undersøgelse af effekten af at indtage ​​æblecidereddike hos 175 overvægtige japanske forsøgspersoner. Det var den første undersøgelse der kunne vise, at et kontinuerligt indtag af æblecidereddike, kunne hjælpe med at reducere kropsvægt, BMI og fedtprocent. Det er efterfølgende blevet fulgt op af andre studier.

Den vigtigste ingrediens i æblecidereddike er eddikesyren, som kan hjælpe på mange måder:

Det sænker blodsukkerniveauet: Et forsøg på rotter viste at eddikesyre hjælper leveren og musklerne med at optage sukker fra blodbanen.

Det mindsker insulin-niveauer: Æblecidereddike hjælper med at regulere insulin-niveauer, der kan hjælpe med fedtforbrænding.

Det forbedrer stofskiftet: Et andet studie viste, at eddikesyren hjalp med at øge enzymet AMPK, hvilket forøger fedtforbrændingen, reducerer fedt- og sukkerproduktion i leveren og spiller en afgørende rolle for udvikling af sunde muskler i forbindelse med motion. Forskere, der behandler overvægtige rotter med eddikesyre, har lagt mærke til, at det også reducerer deres risiko for at udvikle diabetes.

Det forbrænder fedt: En undersøgelse har vist, at mus der får eddikesyre, har en stigning i de gener, der hjælper med fedtforbrænding.

Det mindsker appetitten: Studier tyder på, at eddikesyren kan påvirke den del af hjernen, der regulerer appetitten.

Det giver længere mæthedsfølelse: En undersøgelse har vist, at mennesker der indtog æblecidereddike indtog 275 færre kalorier om dagen.

Hvis man drikker æblecider eddike med vand før måltider hjælper det med at øge stofskiftet, holde sulten nede, reducere oppustning og hjælpe med at rense kroppen. Kendisser som Victoria Beckham benytter sig af tricket, og hvis vi skal dømme på baggrund af hendes figur, er det svært at fornægte resultaterne. Æblecidereddikens giver mest positive resultater, hvis det tages som en del af en sund, afbalanceret kost og regelmæssig motion.

Derfor

Det ser ud til at der er masser af gode beviser for æblecidereddikens positive effekter, hvis man forsøger at tabe sig. Det er ikke et quick-fix, men de fleste vil opleve en effekt, hvis æblecidereddiken indtages hver dag før måltider i et lille glas vand. Hvis du vil give æblecidereddiken et forsøg i forbindelse med en kur, skal du sørge for ikke at gå over de anbefalede tre spiseskefulde dagligt. Det er ingen mirakel-eliksir, men det kan hjælpe med at kontrollere blodsukkeret, hvilket kan være en god hjælp i forbindelse med en livsstilsændring. Sørg for at kigge godt efter på ingredienslisten, hvis du køber produkter der indeholder æblecidereddike, da de kan have et højt sukkerindhold.

Æblecidereddike indeholder syre, der kan det være skadelig for tænderne. Det er blevet påpeget af tandlæger, at man skal være opmærksom på dette – især hvis man har svage tænder eller tandemalje.

LÆS OGSÅ:

Æblecidereddike | Din ekspertguide til æblecidereddike

Kost & sundhed | 20 madvarer, der holder dig og din krop ung

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *