Motivation | De mest inspirerende bodybuilding-citater nogensinde

Hvilke tanker går igennem hjernen på dig, når du træner?

Fokus er en stor del af at få den perfekte krop, men det kan være svært at holde sit fokus skarp under træning. Der findes alle mulige slags undskyldninger og distraktioner, der kan holde os fra vores mål. Det er måske derfor, at vores fitnessikoner er så imponerende. Ja, de har masser af penge, men en misundelsesværdig fysik er alligevel en af de få ting, man ikke kan få for penge. Det kan være du ikke kender alle mændene på denne liste, men de har det tilfælles, at de arbejde hårdt, spiste godt og holdte deres hjerner helt skarpe. Her er nogle af de citater, som de kastede af sig på vejen. Måske de kan hjælpe dig med at holde dit fokus.

1. John Cena

Du ved, du er en motiverende gut, når du bliver brugt i alverdens memes i bedste Chuck Norris stil. Og Chuck Norris er nok den bedste måde, man kan sammenligne John Cena på. Med 15 WWE mesterskaber under bæltet, er John Cena bestemt en vores allerbedste fitnessikoner, når det kommer til råstyrke og motivation.

”Hvis du ikke lærer af dine fejl, så bliver det til fortrydelser”

2. The Rock

Dwayne ”The Rock” Johnson er en af de mest hårdtarbejdende mænd i branchen. Udover Terry Crews, så er der vist ikke mange andre skuespillere, der giver den så meget gas både på skærmen og i fitnesscenteret. Udover det, er The Rock også kendt for at være god i køkkenet.

”Blod, sved og respekt. De første to giver du. Det sidste fortjener du”

3. Lou Ferrigno

Stjernen fra Pumping Iron kunne aldrig helt hamle op med Arnold Schwarzenegger til Mr. Olympia. Men det betyder ikke, kan ikke er en champion. Når Hollywood manglede en ond, stor, mægtig vægtløftningsmaskine til at spille (den originale) Hulk, så var det ikke Arnolds telefon, der ringede.

”For at blive en champion skal du opføre dig som en. Opfør dig som en champion”

4. Bruce Lee

Som om vi kunne undlade at smid en af de mest citat-værdige mænd i film- og fitnesshistorien ind i vores liste. Denne filmstjerne, kampsportsikon og filosof havde noget seriøs visdom (og power) pakket ind i sin lille figur.

”Hvis du bruger for meget tid på at tænke over en ting, så får du det aldrig gjort”

5. Frank Zane

Når din fysik er en af de bedste nogensinde, så er du bundet til at inspirere andre. Frank Zane nåede til højdepunktet af fysisk æstetik, og hans mentalitet var helt klart en af grundene til det.

”Drøm om mere, end hvad folk tror er praktisk. Forvent mere, end hvad folk tror er muligt”

6. Kai Greene

Kai Greene går under navnet ”The Predator”, og enhver, der kender Kai Greene kender hans mantra ”thoughts become things”.

”Tanker bliver til ting”

7. Greg Plitt

Denne afdøde fitnessmodel og tv-personlighed havde en kæmpe indvirkning på fitness-miljøet. Det var i stor grad på grund af citater som dette.

”De sværeste ting i livet bliver gjort mindst og giver mest muligt”

8. Ronnie Coleman

At løfte ”røv-tunge” vægte kostede desværre Ronnie Coleman sin krop. Med det sagt, så siger denne 8-dobbelte Mr. Olympia, at det var det hele værd”. ”Jeg ville have gjort tingene anderledes, hvis jeg kunne gå tilbage i tiden”, siger Coleman. ”Jeg ville have trænet HÅRDERE”. Hvis det ikke er passion, så ved vi ikke, hvad er!

”Alle vil gerne være en ”powerbuilder”, men der er ikke nogen, der gider at løfte de røv-tunge vægte”

9. Jay Cutler

Hvem har brug for alsidige smagsoplevelser, når man kan prale med at være firedobbelt Mr. Olympia titelbærer? Det er tydeligt at se, at Jay Cutlers kostvaner, hvor han fokuserer på næringsstoffer frem for smagsoplevelser bestemt var nøglen til at give ham en utrolig fysik. Det er en indsats, vi gerne vil hylde!

”Jeg spiser ikke for smagen. Jeg spiser for funktionen”

10. Arnold

Behøver vi virkelig sætte et efternavn på denne legende? Arnold er på samme niveau som Cher, Madonna og Prince, når det kommer til kæmpe personligheder, der kun behøver et enkelt navn for at kunne genkendes. The Oak, som hans kaldenavn var, er med tiden blevet en af de mest kendte og inspirerende mennesker indenfor bodybuilder-miljøet. Budskaber som dette er en af grundene dertil.

”Styrke kommer ikke af at vinde. Det er dine kampe, der udvikler dine styrker”.

11. Phil Heath

Denne handler ikke så meget om inspiration, som den handler om, hvor en intens, fokuseret og bad-ass bodybuilder han egentlig er. Phil Heath har fået sig et dårligt ry for at være flabet, men det er en af de ting, vi synes gør ham endnu sejere.

”Kom over det folkens. Jeg knokler min røv i laser”.

12. Franco Columbu

I det mindste skjuler han ikke sin sande mening. Og vi synes egentlig det er ret forfriskende, og mon ikke han er med i løbet, når han er tidligere vinder af den eftertragtede Mr. Olympia? Det vi kan lære af citatet er, at du konstant skal tro på, at du er den bedste til det du laver. Det er den sande vinder-mentalitet.

”Jeg er den stærkeste bodybuilder, der nogensinde har levet. Tror jeg…”

13. The Rock

Selvfølgelig kommer The Rock til at florere på vores liste et par gange. The Rock er jo efterhånden kendt for sine inspirerende budskaber, og er nok den nye generations svar på Arnold. Dette budskab er jo så inspirerende, at det næsten ikke kun gælder træning, men selve livet.

”Fitnesscenteret vil altid give dig det absolut vigtigste værktøj, du har brug for at komme igennem livets udfordringer – udholdenhed”.

LÆS OGSÅ:

Få Arnold Schwarzenegger-skuldre med disse skulderøvelser

John Cena | John Cenas 8 regler i træningscenteret

Min træning og kost: Mohamad Ali Fabricius

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *