Cannabis | Sådan påvirker det dit sexliv at ryge pot

Der er sket meget for legalisering og populariteten blandt pot verden over. For 20-30 år siden forbandt man det oftest med kriminalitet og misbrug, men nu bliver det mere og mere legalt at ryge verden over. Med den stigende popularitet er der også et spørgsmål, der vækker folks nysgerrighed. Hvordan er det lige med forholdet mellem marihuana og sex? Her har vi samlet lidt om, hvordan pot kan påvirke de forskellige aspekter af dit sexliv!

 

Hæmninger

Mange pot-entusiaster fortæller, at pot gør dem mere afslappede, samtidig med det sænker deres angst og seksuelle hæmninger. De fortæller, at der er større interesse for at udforske seksuelle aktiviteter, de måske har været for sky til at prøve i normal tilstand. Angstens evne til at påvirke en persons sexliv bør ikke undervurderes. En lille angstlindring ved hjælp af pot kan være lige, hvad du har brug for at få et endnu bedre sexliv.

Men ligesom alkohol, kan for meget pot have den modsatte virkning. Paranoia, en af ​​de mest typiske reaktioner på pot, gør ikke sex til en sjov oplevelse. Andre mennesker oplever, at i stedet for at få dem til at føle sig afslappede og uhæmmede, giver pot dem følelser af bekymring og angst.

Den effekt, som du vil opleve pot vil have på dine seksuelle hæmninger, tager formentlig udgangspunkt i den virkning, som pot har på dig generelt. Hvis du plejer at være afslappet og glad når du ryger pot, vil du nok synes bedre om at dyrke sex på pot. Hvis pot derimod gør dig nervøs og paranoid, er det nok ikke en god ide at ryge, da det nok ikke vil sænke dine seksuelle hæmninger.

Sexlyst

Der har ikke været meget forskning specifikt i sammenhængen mellem sexlyst og marihuana. Mange mennesker kommer i et mere seksuelt humør, når pot giver dem mindre angst og færre hæmninger. Men for meget pot kan også forringe din overordnede sexlyst. Det kan være svært at finde motivationen til sex, hvis du pludselig føler dig doven, fordi du har røget for meget pot.

Seksuel frekvens

En nylig undersøgelse foretaget af Stanford University School of Medicine viste, at øget marihuanaforbrug var forbundet med øget seksuel frekvens hos både mænd og kvinder. Forskere fandt en 20% stigning i seksuel aktivitet hos dem, der røg pot i forhold til dem, som ikke gjorde det. Stigningen blev fundet på tværs af alle demografier – uanset alder, race, socioøkonomisk status, uddannelsesniveau og lignende.

Nydelse og Orgasme

Mange fortæller, at rygning af pot under sex gør dem mere legesyge, åbne og forbundet med deres partnere. Ligesom at ryge pot med dine venner kan styrke jeres bånd, på samme måde kan det virke med din partner. Nogle mennesker føler også, at pot øger deres oplevelse af sensation, hvilket gør, at berøringer og kærtegn føles meget mere behagelige. Foria, en af de mest kendte marihuanaprodukter, hævder at hjælpe kvinder med at nå orgasme lettere ved simpelthen at anvende det THC-infuserede middel under samleje.

Desværre er nyhederne ikke så rosenrøde for mænd. Flere studier har knyttet daglig brug af marihuana sammen med erektionsproblemer og manglende evne til at nå orgasme. Det skal dog bemærkes, at det førnævnte Stanford University studie, som er en af de mest grundige undersøgelser hidtil, ikke viste resultater der peger på forringede seksuelle funktioner for mænd.

 

Fertilitet

Forsøger I at blive gravide, så kommer der her nogle potentielt dårlige nyheder: I mindre undersøgeler har man konstateret at regelmæssig marihuanaforbrug (mere end en gang om ugen) reducerer sædcellekvaliteten med så meget som 30%. Forskere har mistanke om, at faldet skyldtes interaktionen af ​​THC med sædcellerne. En separat undersøgelse viste, at selv om kvinden er den, der har røget, kan THC i hendes system påvirke enhver sæd, der kommer ind i kvindens reproduktive system. Forskere har indtil nu tøvet at beskrive dette som en klar årsag, men medmindre du ryger pot af medicinske grunde, bør du overveje at sænke forbruget, indtil I bliver gravide. (Og det er en selvfølge, at det anbefales at gravide kvinder ikke ryger).

 

Afslapning og søvnkvalitet

For de fleste mennesker er energi den største barriere, når det kommer til seksuel aktivitet. Hvis du er udmattet, er det ekstremt svært at komme i det lumre humør. Pot kan ikke kun hjælpe dig med at sove bedre længere sigt, men kan også give dig en øjeblikkelig følelse af afslappelse. For mange mennesker kan det være nok til at kickstarte dit sexliv.

 

Sikkerhed

Der er dog også nogle negative bivirkninger, man bør tage hensyn til, når man blander sex med pot. Pots evne til at nedsætte hæmninger kan også føre til dårlige beslutninger. De sænkede hæmninger gør, at du måske er mere villig til at engagere dig i risikabel adfærd, mens du er høj. Du kan også være glemsom overfor dine sædvanlige seksuelle vaner – såsom at huske at bruge kondomer. Hvis pot har tendens til at sende dig ind i et helt andet højt plan, så bør du undgå at have sex mens du er høj, hvis du ikke er sammen med en betroet partner.

 

LÆS OGSÅ:

6 Madvarer som Booster dit Testosterontal og Øger din Sexlyst

Sex som workout | Tæller sex som workout?

Sex før træning | Er det godt eller skidt for din træning?

Sex før træning | Er det godt eller skidt for din træning?

Sex før træning påvirker din performance i træningscenteret negativt. Det er en myte, som vi nok alle har hørt på et eller andet tidspunkt. Men hvor nogen sværger til afholdenhed, er der andre, som siger det faktisk forbedrer præstationen. Vi har kigget lidt nærmere på myten om, hvorvidt sex før træning er godt eller skidt.

 

Myten om sex før træning

Det er en af de største myter blandt den professionelle sportselite, og den deler vandene næsten i to. Den fiktive bokse-legende Rocky Balboa afholdte sig fra sex før enhver stor kamp. Ligeledes gjorde den virkelige Rocky Marciano, før han indstillede karrieren med en historik på 49-0. Muhammed Ali holdte fingrene fra kagedåsen op til seks uger før en kamp, og mange World Cup-spillere får direkte at vide af deres trænere, at de skal afholde sig fra sex natten før en kamp. New York Giants cornerback, Prince Amukamaraa, er cølibat indtil ægteskab. Interessant nok havde han sin bedste sæson i 2014 – samme år som han blev gift.

På den anden side af hegnet er blandt andre New York Jets legende-quarterback, Joe Namath, der famøst har udtalt, at han forberedte sig til Super Bowl III ved at rigtig dyrke meget lagengymnastik. Sværvægtsmesteren Chris Byrd har også flere gange udtalt, at han ikke tror på myten. Han har vundet alle sine titler dagen efter en heftig omgang sex med konen.

Når det kommer til enten en titelkamp eller blot en tur i træningscenteret, gør sex før træning så mere gavn end skade?

For det meste viser undersøgelser ikke den store forskel på, om man har sex før træning. En mindre undersøgelse i 90’erne viste, at mænd præsterede de samme resultater på et løbebånd 12 timer efter sex, end dem der ikke havde sex. En anden undersøgelse foretaget i Schweiz viste de samme resultater målt på konditionscykler. Dog er der mange sportstrænere og atleter, der påstår det modsatte – at sex 24 timer før en vigtig kamp påvirker din præstation negativt.

Så hvad er så det korrekte svar?

 

Sex før træning handler om testosteron

Højere niveauer af testosteron (T) betyder en bedre præstationsevne. Det er grunden til, at mange atleter tager betydelige (og nogle gange ulovlige) midler i brug, så de kan booste deres niveauer i kroppen inden en vigtig kamp.

Der er dog ingen undersøgelser, der viser, at sex decideret sænker din præstationsevne og dit T-tal. Det er dog heller ikke kun T, det kommer an på. Det handler også om endorfiner i din krop. Der er ingen tvivl om at sex øger dit T-tal, men hvis du ejakulerer efter endt sammenleje (eller onani), så udskiller kroppen også masser af endorfiner.

Endorfiner er kroppens naturlige hormoner, der har en smertestillende effekt på kroppen, samtidig med at du kan føle dig euforisk og døsig. Endorfiner er faktisk kraftigere end morfin, og det er en følelse, man kan blive afhængig af. Hvis du ejakulerer kan du derfor føle en pludselig træthed. Det kan have en finger med i spillet, hvis du har en dårlig dag med din træning. Hvor endorfiner aftager forholdsvis hurtigt, så er dit T-tal højere i en længere periode.

Det vil faktisk sige, at hvis du er liderlig og ser noget porno, mens du river i banditten før en tur i træningscenteret, så kan det faktisk have positive resultater på din træning. Hvis du altså stopper, inden du når dit klimaks. Der er kroppen nemlig fyldt med T, der giver dig mere aggression og energi i centeret, uden du er døsig og euforisk. Man kan dog så argumentere for, at et ordentlig knald kan være en ganske fin erstatning for en tur i centeret. I hvert fald engang i mellem.

 

Det handler om timing og din sportsgren

Om sex før træning passer dig, handler også meget om, hvad dit formål med træning er. Nogle sportsgrene, der kræver fokus og ro, såsom tennis, golf og quarterbacks kan faktisk præstere bedre, med sex før træning. Det kan nemlig berolige nerverne og hjælpe med at holde fokus. I modsat ende er de aggressive sportsgrene som hockey, wrestling, boksning og MMA. Disse sportsgrene vil drage fordel af den opbyggede energi og adrenalin, som afholdenhed kan give dig.

Derudover handler det også om timing. Både atleter og forskere er enige om, at sex (med happy ending) umiddelbart inden træning er en dårlig idé. En svensk undersøgelse viser, at det kun er, hvis man har sex op til to timer inden træning, at det påvirker kroppen. Sex påvirker din hjerterytme, hvilket kan give dig en træthedsfølelses hurtigere, så du ikke yder optimalt.

For at summe hele denne artikel op på et par korte sætninger, så handler det om T og endorfiner. Et højere T-niveau giver dig en bedre ydeevne, hvorimod udskillelse af endorfiner gør dig mere træt. Du kan onanere uden af at komme, inden din træning for det bedste resultat. Men sex med ejakulation skal senest ske to timer før din træning (jo længere jo bedre).

 

Sex før træning er mest i dit hoved

Som opsamling på dette, så er det også værd at nævne, at mange professionelle sportsudøvere også er meget overtroiske. Nogle har lykkeamuletter, andre skifter ikke undertøj, hvis de er i en winning streak. Derfor kan det også have meget at gøre med din psyke og placebo-effekt. Hvis du tror, at sex før træning påvirker dig negativt, så vil det nok også gøre det. Hvor omvendt, hvis du ikke tror det gør nogen forskel, vil du heller ikke mærke den store forskel. Det bakker en undersøgelse fra Tyskland op, der viser at tiltroen til en selv, har meget med din performance at gøre. Selvom man selvfølgelig ikke kan snyde sig til mere eller mindre testosteron i kroppen.

 

Desserten er bedre end forretten

Uanset om du er til afholdenhed eller et dyt i bamsen som forret, så kan du glæde dig til desserten. Alle undersøgelser viser nemlig at sex efter træning er godt på flere måder. Ejakulation cirka en time efter træning er det ideelle tidspunkt. Her optimeres hormonerne i kroppen, som både styrker dit immunforsvar og hjælper med din recovery. Samtidig producerer din krop flere naturlige dræberceller, som er med til at modvirker overtræning i kroppen. Happy ending efter træning styrker derfor din krop både fysisk og psykisk. DET er i hvert fald noget, vi her på FitnessNord gerne vil skåle for!

LÆS OGSÅ:

Pre-workout mad | 10 madvarer, der optimerer din træning

Eksperter: Derfor er morgentræning bedst

Intermittent fasting | 4 gode grunde til, at du skal faste

Kendiskroppe | Sådan træner supermodellen Gigi Hadid

De internationale livsstilsblade og de knap 40 millioner Instagram-følgere kan næppe tage fejl – supermodellen Gigi Hadid er en af vor tids største modeller. Som Victoria’s Secret model har Gig Hadid en nær perfekt krop, der begæres af mænd og misundes af mange kvinder. Læs med her, hvor vi afslører hendes træningsprogram, så du kan træne dig til en krop som Gigi Hadid.

 

Sådan træner Gigi Hadid

Selvom hun aflyste sin optræden ved sidste års Victoria’s Secret-show i november 2017, så betyder det bestemt ikke, Gigi Hadid er doven med sin træning. Rob Piela er grundlægger af Gotham Gym og Gigi Hadids personlige træner. Til det amerikanske magasin SELF har han delt et typisk cardio-program kombineret med lower-body træning, som Gigi Hadid benytter, der både træner styrke og får din puls op.

 

”Gigi Hadid elsker boksning, så det bruger vi i mange af hendes workouts. Denne workout indebærer 3 minutter boksning efterfulgt af en række styrketrænende øvelser, der er fokuseret på benene. Hvis boksning ikke er din kop te, kan du let udskifte den med en anden konditionsøvelse. Jeg har altid været fan af sjippetov – det er fantastisk for benene. Du kan også løbe, hvis du foretrækker det. Det vigtigste er blot, at du konstant holder din puls oppe”.

 

Sådan fungerer programmet

Du varierer konstant mellem de 3 minutters boksning (eller anden cardio) og 1 minuts styrketræning. For hver styrketrænings-interval skal du vælge to ud af de fire øvelser forneden. De to du vælger, skal du hver lave et set af (altså 2 x 1). Ideelt skal du lave disse to sets indenfor 1 minut, men hvis det tager lidt længere, så er det også okay. Når du så har bokset i tre minutter igen, og du skal til styrketræningsintervallet, skal du vælge de to øvelser, du ikke valgte sidst.

Fortsæt med at variere mellem boksning og styrke, indtil du har lavet 6 runder af hver.

Det kan altså for eksempel se sådan ud:

 • 3 minutters boksning
 • øvelse 1 og øvelse 4
 • 3 minutters boksning
 • øvelse 2 og øvelse 3
 • 3 minutters boksning
 • øvelse 1 og øvelse 4
 • 3 minutters boksning
 • øvelse 2 og øvelse 3
 • 3 minutters boksning
 • øvelse 1 og øvelse 4
 • 3 minutters boksning
 • øvelse 2 og øvelse 3

En enkelt af disse øvelser kræver et gummibånd, men resten kræver kun din kropsvægt.

 

Her er de 4 øvelser

Squats – 20 reps

 • Stå med fødderne i skulderafstand, så de vender en smule ud ad. Hav vægten i dine hæle.
 • Sænk dine hofter så din numse kommer tilbage, og bøj knæene til de er parallelle med jorden.
 • Bor dine hæle, så du står op ret igen. Spænd numsen og din core-muskler, mens du står op.
 • Lav 20 reps.

 

Donkey kicks – 12 reps på hver side

 • Start på alle fire, og hav dine skuldre direkte over dine håndled.
 • Løft dit højre knæ op i hoftehøjde, mens du flexer din fod og skubber den mod loftet.
 • Sænk dit højre knæ til startpositionen.
 • Lav 12 reps og gentag derefter med modsatte ben.

 

Pilé squats – 12 reps på hver side

 • Stå i en bred squat-position, så dine fødder cirka er lidt under en meter fra hinanden. Dine tæer skal pege ud.
 • Løft hælene på den ene fod, så du står på dine tæer.
 • Hold ryggen ret, og spænd dine mavemuskler. Bøj dine hofter en 5-6 centimeter. Sænk numsen, men brug ikke hofterne som i en normal squat. Skub knæene en smule ud, mens du sænker dig.
 • Hold denne position, og bevæg dig kun en smule op og ned. Du skal kun bevæge dine hofter op og ned omkring 3-5 centimeter.
 • Gentag øvelsen 12 gange, og sænk din hæl. Gentag med anden fod.

 

Banded squat walks – 12 reps på hver side

 • Start i en kvart-squat-position med et gummibånd forbundet lige over dine knæ.
 • Tag et gigantisk skridt med din højre fod mod højre side. Følg derefter trop med din venstre fod, mens du fastholder spændingen i båndet. Det er 1 rep!
 • Lav 12 reps, og gentag derefter i den modsatte retning.

 

LÆS OGSÅ:

Kendiskroppe | Træn som skuespilleren The Rock

Sådan fik 51-årige Janet Jackson sin figur tilbage, kun 8 måneder efter hun fødte.

Balletræning | Få en booty som Kim Kardashian med disse øvelser

Kendiskroppe | Træn som skuespilleren The Rock

I årevis har Dwayne Johnson, også kendt som The Rock, trænet flittigt, for at få en krop, som mænd gerne vil have, og kvinder gerne vil røre ved. Hans opskrift på succes er dog forholdsvis simpel: Han løfter tungt, hårdt og ofte. Læs mere om The Rocks imponerede udholdenhed, og se hans konkrete træningsplan.

Det er umuligt fuldt ud at værdsætte den uovertrufne tilstedeværelse og karisma, The Rock har over et publikum, indtil du oplever det personligt. Selv de mindste håndbevægelser fra denne superstjerne kan frembringe de største brøl fra det tilstedeværende publikum, som alle ser ham som et stort idol, når det kommer til bodybuilding og træning.

 

The Rock: “Sådan træner jeg til mine filmroller”

For The Rock handler det ikke bare om at se trænet ud, når han tager sin T-shirt af. Han træner også, så han selv er i stand til at udføre mange af de stunts, som du ser i hans film, så de ser så realistiske ud som muligt.

To af hans seneste film, biografsuccesen ”Furious 7” og katastrofefilmen ”San Andreas”, krævede netop en utrolig fysik. I et interview med et amerikansk bodybuilding-magasin fortæller han, at det var det omfattende træningsprogram i titelrollen som Hercules fra 2014, der rustede ham på til disse roller.

”De to film kom i kølvandet på ”Hercules”, som var en rolle, jeg trænede og arbejdede hårdere for end noget andet, jeg nogensinde har gjort. Det var otte måneder af non-stop træning og vægtløftning. Jeg boede alene og isolerede mig selv i Budapest i de seks måneder, vi filmede Hercules. Og det fulgte jeg op med Furious 7 og San Andreas. Så skadede det jo heller ikke, at jeg efterfølgende skulle være topløs konstant i Baywatch-filmen”.

 

The Rock – træningen og diæten

Er The Rock et af dine fitness-idoler, så se med her, hvor han præcist beskriver, hvordan han gjorde.

”Kostmæssigt spiser jeg generelt syv måltider om dagen. Jeg er meget forberedt og organiseret, og alt er planlagt på forhånd. Det hele er afmålt, så det passer med, hvad det er jeg gerne vil træne for at opnå. Normalt starter jeg dagen med død ko (oksekød, red.) og havregryn til morgenmad. De andre vigtige faktorer i min diæt inkluderer kylling, bøffer, æggehvider, havre, broccoli, helleflynder, ris, asparges, bagte kartofler, grønne salater, peberfrugter, svampe og løg. Og en masse kaseinprotein

 

For at vedligeholde kroppen:

 • Kulhydrater: 369 g
 • Protein 246 g
 • Fedt: 91 g

For at opbygge muskelmasse:

 • Kulhydrater: 425 g
 • Protein 284 g
 • Fedt: 105 g

For at forbrænde fedt:

 • Kulhydrater: 262 g
 • Protein 262 g
 • Fedt: 58 g

 

 

The Rocks famøse workout-program

“Til de fleste øvelser laver jeg 4 sets med 12 reps med pauser på mellem 60-90 sekunder. Jeg spilder ikke tiden, når jeg er i træningscenteret. Jeg sigter altid efter at være den, der knokler hårdest, og jeg sørger for, at jeg altid yder mit allerbedste på enhver øvelse. Benene er min yndlings-kropsdel at træne, men det er også de mest smertefulde. Det kræver virkelig, at du arbejder hårdt. Den brændende følelse de kommende dage er virkelig fed. Det er sjov smerte, der giver resultater!”

The Rock fortæller, at hans program ændrer sig i forhold til de roller, han skal forberede sig til. Dog ser hans generelle program nogenlunde sådan ud:

”Som regel laver jeg omkring 35-50 minutters konditionstræning som det allerførste om morgenen. Jeg drikker en kop kaffe og hopper på ellipsemaskinen, og kører på fuld drøn med musik i ørene, idnen jeg spiser morgenmad”.

 

Biceps og Triceps

 • Preacher curl – 4 sets, 12 reps
 • Dumbbell bicep curl – 4 sets, 12 reps
 • Hammer curls – 4 sets, 12 reps
 • Barbell curl – 4 sets, 12 reps
 • Triceps pushdown med reb – 4 sets, 12 reps
 • Triceps overhead extension med reb – 4 sets, 12 reps
 • Dips – Triceps version – 1 set, failure

 

Bryst

 • Barbell incline bench press medium-grip – 4 sets, 12 reps
 • Dumbbell bench press – 4 sets, 12 reps
 • Leverage incline chest press – 4 sets, 12 reps
 • Dumbbell flyes – 4 sets, 12 reps
 • *Cable crossover – 1 set, failure
 • *Dips – bryst version – 1 set, failure

*(disse to parres som et kombineret superset)

 

Skuldre

 • Barbell shoulder press – 4 sets, 12 reps
 • Leverage shoulder press – 4 sets, 12 reps
 • Standing low-pulley deltoid raise – 4 sets, 12 reps
 • Side lateral raise – 4 sets, 12 reps
 • Reverse machine flyes – 4 sets, 12 reps

 

Ryg

 • Bent over barbell row – 4 sets, 12 reps
 • One-arm dumbbell row – 4 sets, 12 reps
 • Pullups – 1 set, failure
 • Close-grip front lat pulldown – 4 sets, 12 reps
 • Seated cable rows – 4 sets, 12 reps
 • Dumbbell shrug – 4 sets, 12 reps
 • Straight-arm dumbbell pullover – 4 sets, 12 reps
 • Hyperextenstions (back extensions – high-rep) – 4 sets, 12 reps

 

Ben

 • Barbell squat – 4 sets, 12 reps
 • Hack squat – 4 sets, 12 reps
 • Barbell lunge – 4 sets, 12 reps
 • Leg extensions – 4 sets, 12 reps
 • Romanian deadlift – 4 sets, 12 reps
 • Seated leg curl – 4 sets, 12 reps
 • Standing calf raises (enkelt ben) – 4 sets, 12 reps
 • Seated calf raises – 4 sets, 12 reps

 

Sådan fik 51-årige Janet Jackson sin figur tilbage, kun 8 måneder efter hun fødte.

Spis sundt | 6 billige madvarer, der bekæmper mavefedt

Fedtforbrænding | Sådan sætter du din fedtforbrænding i vejret

 

 

Sådan fik 51-årige Janet Jackson sin figur tilbage, kun 8 måneder efter hun fødte.

Man behøver ikke slække på sine fitnessmål, uanset hvilken alder man har. Det er superstjernen Janet Jackson et fremragende eksempel på, og her fortæller hendes personlige træner, hvordan hun fik Janet i tip top-form og klar til turné på bare få måneder.

af: Redaktionen

For at komme tilbage i turné-form direkte efter hun fødte sin søn, var Janet Jacksons træningsregime fokuseret på intensitet. Det fortæller hendes personlige træner Paulette Sybliss til People.com.

Sybliss fortæller, at den 51-årige sangerinde var opsat på at komme i form igen, efter hun fødte sin søn Eissa den 3. januar i år.

”Det var mit mål, da jeg planlagde træningsprogrammet. Det handlede ikke kun om at få hende til at se godt ud, men også at få hende i form til at bevæge sig, mens hun taler og synger. Hun er en kunster, som synger og danser – det er ikke det ene eller det andet”, fortæller Sybliss.

Janet Jackson
Janet Jackson på turné i august 2017.

Ingen konditionstræning overhovedet

Janet Jackson hoppede i træningstøjet, kun otte uger efter hun fødte, og hun trænede med Paulette Sybliss minimum fire gange om ugen i mellem 45-60 minutter.

Sybliss fortæller, at hun fokuserede deres program på vægttræning – og ingen konditionstræning.

”Folk bliver tit overrasket, når de hører mit program til Janet, men vi lavede ingen konventionel konditionstræning overhovedet, da vi trænede sammen. Det var kun træning med vægte”.

”Når du arbejder med dine muskler på den måde, vil din krop fortsætte med at forbrænde kalorier. Når du træder op på et løbebånd, forbrænder du selvfølgelig nogle kalorier, mens du træner, men det sekund du træder af maskinen, stopper din krop også forbrændingsprocessen. Så mit ultimative mål var, at når hun ikke var i træningslokalet med mig, skulle hendes krop stadig arbejde”, fortæller Sybliss.

En anden fordel, Janet Jackson kunne mærke ved den intensive træning, var, at den rustede hende bedre til intensiteten af at optræde live til en energisk koncert fyldt med, dans to timer om dagen, flere gange om ugen.

”Jeg husker, at hun på et tidspunkt sagde til mig, at det føltes som hendes koreografier, fordi det netop er intenst, efterfulgt af en kort pause, så op i et intenst niveau igen, så en kort pause. Og det er netop sådan, jeg planlagde mine workouts – det var det, jeg ville opnå”, fortæller Sybliss.

 

Udfordrende, men effektiv træning.

Selvom Janet var dedikeret til at komme tilbage til sin kendte vaskebræts-mave, så var det ikke altid, hun just elskede at træne. Sybliss grinte, da hun blev spurgt, om Janet havde en yndlingsøvelse.

”Jeg tror, rygøvelserne var hendes favoritter, hvis jeg skal gætte. Men alle de øvelser, jeg havde forberedt, var alle udfordrende. En ting er sikkert, og det var, at hun bestemt ikke så frem til nogle af ben-øvelserne. De var utroligt intense, men det skal de jo netop også være. Jo større en muskelgruppe, jo mere skal du jo også arbejde for at mærke, at det virker. Men det var til gengæld også der, hvor vi rigtigt gik i dybden med det og fik brændt kalorier af”.

Alligevel fortæller Sybliss, at Janet udførte et fantastisk arbejde med eksempelvis enarmede ro-øvelser, som hjalp med at tone hendes skuldre og forme hendes arme.

Sybliss er med, når Janet Jackson nu er i gang med sin amerikanske turné, og hun fortæller, at de i øjeblikket fokuserer på vedligeholdelsen af den flotte figur.

”Mit mål som hendes personlige træner er, at sørge for at hun holder sig i god form, og at hun er sund. Hun har stadig over 40 shows tilbage på sin tur. Du kan sammenligne det med en professionel atlet – de er stærke, og deres kroppe er i topform, men de er ofte meget tæt på at få en skade, så mit arbejde er at sørge for, hun holder sig stærk og sund på resten af turen”.

With the Boss #janetjackson and the Nike squad. Thanks to @mishayyyy for setting up our day at Nike HQ

A post shared by Paulette Sybliss (@madamp1) on

Paulette Sybliss (2. fra venstre) med Janet Jackson og hendes dansere

 

 

LÆS OGSÅ:

The Rock overvejede en MMA-Karriere

 

 

 

The Rock overvejede en MMA-karriere

Efter en langsom start på skuespillerkarrieren, overvejede The Rock at træde ind i ”The Cage” og starte en karriere indenfor MMA (Mixed Martial Arts). 

En række professionelle wrestlere har tidligere prøvet kræfter med MMA. Navne som Brock Lesnar, Dave Bautista og Bobby Lashley er eksempler på tidligere wrestlere, som forsøgte sig med Mixed Martial Arts.

Dog er det først for nyligt kommet frem at Dwayne ”The Rock” Johnson næsten blev en af dem.

The Rock forklarer hvorfor han overvejede dette karriereskift:

”Jeg tænkte at jeg havde opnået alt jeg ville opnå i WWE, min filmkarriere går ikke helt efter planen, hvad gør jeg? Jeg tænkte, hmm måske UFC” fortæller The Rock til UFC Unfiltered.  

”I mit hoved følte jeg at der var mindst en 2-årig proces forude, før jeg overhovedet ville komme ind i UFC. Jeg var ikke helt sikker på hvad jeg ville, og hvilke typer personer jeg ville omgås med på det tidspunkt, så idéen fisede stille og roligt ud, og jeg fortsatte min vej med at lave film”.

På det eneste, har Dwayne Johnsons filmkarriere handlet om at filme Rampage og Skyscraper. På trods af hans massive succes, tænker The Rock stadigvæk på hvordan livet kunne have set ud, hvis han havde valgt at springe ind i UFC Octagon-ringen.

Det står klart, at hovedårsagen til The Rock droppede UFC-karrieren var at han ikke er meget for at få tæv. ”Jeg har virkelig, virkelig aldrig kunne lide at blive slået i ansigtet. Faktisk, så hader jeg det”.