strandsex

Sommersex | 9 tips til fræk sex på stranden

Du ved, uden at få sand … overalt!

Når et par har sex på stranden i filmene, er det altid spontant, romantisk og næsten magisk. Men lad os være realistiske. Hvis man ikke er en lille smule forberedt, vil I sandsynligvis ende med at have sand steder, hvor det absolut ikke hører til! Dermed ikke sagt, at I ikke kan have fræk strandsex! Læs disse 9 tips, før du tager springet og forfører din kæreste mellem klitterne! 

1. Sørg for at det er lovligt

Intet kan ødelægge stemning som at blive arresteret (rigtige håndjern er langt mindre sexede end dem i soveværelset). Selvom det forbudte aspekt kan være en stor del af det, der gør det så frækt, er det ikke værd at have på straffeattesten. Forestil dig at forsøge at forklare det i din næste jobsamtale … 

2. Find en øde strand eller et diskret område

Kig efter et område, der er privat, rent og relativt fladt. Det lyder indlysende, men hvis I får lyst til en quickie på en populær strand – lad være! Det er bedre at vente til det bliver mørkere og stranden ligger mere øde hen! Der er alligevel ikke noget bedre end at elske i måneskinnet, vel? Åh, og sørg for at være langt nok væk fra havet!  

3. Vær forberedt

Selvom spontanitet er frækt, så er det ikke frækt at have sand i – du ved hvor! For at gøre oplevelsen mere behagelig og mindske friktions-forbrænding, er det en god idé at medbringe et sandafvisende tæppe (eller et andet stort tæppe), et håndklæde og glidecreme. Selvom det måske går lidt stærkt, så lad være med at erstatte glidecremen med solcreme – det kan give infektioner eller ødelægge kondomet.

4. Vælg dit outfit nøje

Selvom det kunne være drømmeagtigt hot at have et vildt sexet outfit på, så skal det også være lidt praktisk i situationen Tøj, der er svært at få af (og tage hurtigt på igen), er ikke det mest optimale. Tænk sarong, sommerkjoler og andre løse gevandter – og uanset hvad du har på, er du sexet! 

6. Hav sex i den rigtige stilling

Ikke alle stillinger er lige hensigtsmæssige på en strand. For at undgå at I får sand uønskede steder, kan I sørge for at knalde i en stilling, hvor kønsorganerne er længst væk fra sandet, som for eksempel doggystyle – eller i den mere diskrete ske, hvis det ikke skal være for åbenlyst for forbipasserende. Uanset hvilken stilling I vælger, så brug håndklædet til at dække jer.

7. Hvis nogen går forbi, ingen panik

Det er her, jeres medbragte strandhåndklæde virkelig bliver nyttigt. Hvis I ser nogen, der nærmer sig, hold jer tildækkede og tag det så afslappet som muligt – når de er gået igen, kan I fortsætte hvor I slap!

8. Stop, hvis sandet kommer i vejen

Du har taget tilstrækkelige forholdsregler, så dette bør ikke ske! Men HVIS det gør, skal du ikke bekymre dig. Bare stop og skyl det af i vandet. Og hey som man siger; hellere sex på stranden end sand i sengen, ikke! 

9. Køl af med en dukkert

Efter fræk, men varm sex på stranden, er der ikke noget bedre end en hurtig dukkert i havet! 

LÆS OGSÅ:

5 måder en usund kost kan ødelægge dit sexliv på

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *