mere sex

Sex | Sporty kvinder har mere sex, viser ny undersøgelse

Sporty kvinder har en større tendens til at have flere seksuelle partnere gennem deres liv, viser en ny undersøgelse. Undersøgelsen studerede de seksuelle vaner blandt 7000 mennesker og viste, at regelmæssig træning og at holde figuren i form var blandt de vigtigste faktorer, når det kom til at afgøre antallet af seksuelle partnere.

For mænd handlede det mere om økonomiske forhold. Undersøgelsen, der blev publiceret i BMJ Sexual & Reproductive Health, viste (ikke overraskende), at gennemsnitsmanden har flere seksuelle partnere end kvinder. 

Undersøgelsen, der blev lavet som del af English Longitudinal Study of Ageing, fandt at 20% af mænd har mere end 10 sexpartnere igennem deres liv, sammenlignet med 8,5% af kvinderne. Forskerne forklarede at resultatet kan skyldes mænds højere testosteron-niveau. Samt at der findes en dobbeltmoral overfor mange sexpartnere kønnene i blandt. 

Blandt kvinderne var træning en af de højeste faktorer forbundet med højere antal af sexpartnere. Kvinder, der træner minimum en gang om ugen, er 73% mere tilbøjelige til at have flere end 10 sexpartnere.

Forskeren Dr. Lee Smith, ved Anglia Ruskin University i Cambridge, forklarer, at dyrke sport præsenterer kvinder for flere sociale bekendtskaber. Regelmæssig træning sænker også risikoen for depression og øger selvtilliden. Hos mænd var det de meget rige og meget fattige af en uransagelig grund.

Undersøgelsen viser også, at biseksuelle kvinder er knapt seks gange mere tilbøjelige til at have et højere antal af sexpartnere end heteroseksuelle kvinder. Homoseksuelle mænd er 11 gange mere tilbøjelige end deres heteroseksuelle modparter.

LÆS OGSÅ

Sex | Derfor bliver sex i et forhold kedeligt

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *