Sex og Kærlighed | Denne workout giver dig større appetit på sex!

At svede (både mellem og uden for lagnerne) er super vigtigt, hvis man skal tro på hvad videnskaben siger. Studier viser konsekvent, at motion giver til mere lyst til sex samtidig med at det giver bedre sex. Selvom alle former for motion har en god virkning, er der faktisk én bestemt træningsform, som virkelig excellerer, når det kommer til at få sexlysten til at ramme kogepunktet; styrketræning!

 

Hvordan træning øger din sexlyst

Lad os starte fra begyndelsen! Uanset om du er til cardio, løb, yoga eller altid vælger frivægtene, er enhver træning både god for dig og dit sexliv.

 

Hvis man går fra at være primært stillesiddende til at begynde at træne på den ene eller anden måde, vil de fleste se en forbedring i deres libido. Der er tre grunde til, at motion (bogstaveligt talt) fylder dig med sexlyst.

 

For det første vil du føle dig bedre tilpas, se bedre ud og få et bedre forhold til din krop, hvis du motionerer nogenlunde regelmæssigt.

Og for det andet øger motion blodtilstrømningen til dine kønsorganer (og resten af ​​din krop), hvilket får mænd til at svulme og kvinder mere våde.

For det tredje er motion den bedste måde at komme af med stress på, og der er intet som stress, der virkelig kan dræbe sexlysten!

 

Hvorfor skal du vælge styrketræning?

Så hvorfor er styrketræning den bedste til at få gang i sexlivet? Det handler primært om testosteron, som er det hormon, der er påvirker din seksuelle ophidselse (og derudover også det vigtigste hormon for muskeludvikling). Det giver en interessant cocktail, som kommer af en stigning i bestemte hormoner, når vi styrketræner – herunder adrenalin, endorfiner og testosteron.

 

Med styrketræning viser det sig, at vores testosteronniveau stiger mere – meget mere – end det gør, når vi løber eller konditionstræner. Eksperter mener, ​​at denne stigning i testosteronniveau er hvad der udløser den højere libido. Styrketræning får dig altså både til at se fantastisk ud, men det får dig også til at føle super sexet – så kan man tale om en komplet win-win!

 

Tag den gode energi med i dobbeltsengen

Hvis du have mest muligt ud af din seksuelle energiophobning efter en god styrketræning, så er det bedste tidspunkt at udnytte endorfinerne umiddelbart efter træningen. Så tag din kæreste i hånden og gå i gang med anden runde sammen.

 

Hvis du virkelig ønsker at forbedre din libido, så er det gang i både dit testosteron- og endorfin-niveau umiddelbart efter styrketræningen. Det vil fortsætte hele dagen, men det peaker i den første times tid efter du har styrket.

 

Et lille tip! Lad være med at overdrive træningen. Sørg for at du har kræfter nok til at fortsætte i soveværelset og ikke er for udkørt til at høste fordelene ved din styrketræning.

 

Det gælder generelt for træning. Overtræning resulterer i træthed, hvilket ikke ligefrem gør noget godt for sexlysten. Hvis du har et vanvittigt træningsprogram (den slags, hvor du næsten ikke kan gå normalt ud af træningscentret), går din krop helt automatisk i gang med at restituere. Det betyder, at kroppen får en anti-inflammatorisk reaktion for at reparere dit muskelvæv, som betyder at den øgede blodtilførsel bliver i musklerne og derfor ikke når kønsorganerne. Hvis du styrketræner tre eller fire gange om ugen, vil det gøre underværker for din libido.

 

LÆS OGSÅ:

Sex og dating | 5 ideer til en aktiv vinterdate!

Sex | 6 sexmyter, der skal aflives

UGENS TILBUD HOS FITNESSNORD

Ugens tilbud hos Fitnessnord

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *